Nejprodávanější hudba v roce 2021
world music

Antologie moravské lidové hudby 4
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
world music

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
world music

Dobře nám

269 Kč
Avjam Pale
Terne Čhave dokáží být stejně živelní jak ve studiu, tak na koncertech. Hutnost soundu této romské kapely (čtyři kytary, baskytara, bicí, perkuse) podpořená několika hosty (housle, dechy) doplňuje výborné vícehlasy (se vzácným hostem Idou Kelarovou) a nosné melodické nápady.
world music

Avjam Pale

134 Kč
Antologie moravské lidové hudby 6
Šestá reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech, výběr těch nejzajímavějších písní milostných a svatebních. Přestože na tomto CD v písních nezpívají pouze dívky či ženy, reflektuje celková dramaturgie alba ženský pohled na dané téma.
world music

Antologie moravské lidové hudby 6

224 Kč
Nejen zahrádečky
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
world music

Nejen zahrádečky

269 Kč
Hold On
Irena Budweiserová připravila pro své fanoušky další monotematickou kolekci spirituálů. Nová kolekce se drží schématu vyzkoušeného na Nobody’s Fault – černošské spirituály s původními anglickými texty a výjimečně (tentokrát ve dvou případech) s texty českými.
world music

Hold On

224 Kč
Godula
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.
world music

Godula

179 Kč
Before Dawn
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.
world music

Before Dawn

269 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
world music

Insanyya

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>