Nejprodávanější tituly v roce 2021
párty a humorné

Černé historky: Duhové historky - 11%
Duhové historky jsou tajuplné a zajímavé detektivní příběhy. Zároveň je to originální společenská hra pro 2 a více hráčů. Nechte se obklopit světem barevných kouzel. Setkáte se s odvážnými skřítky, překrásnými vílami a elegantními jednorožci. Věk 8+
párty a humorné

Černé historky: Duhové historky

251 Kč
223 Kč
Hra o manželství - Albi hra - 20%

Jak dobře znáte svého partnera či partnerku? Jaké oblíbené jídlo má rád či ráda? Jaké jsou jeho a její tajné sny? Hra o manželství vám přináší dohromady 600 otázek, včetně vtipného kreslení. Otázky jsou rozděleny do třech kategorií.

párty a humorné

Hra o manželství - Albi hra

699 Kč
559 Kč
Párty Alias - 20%
Rozproudí zábavu.
párty a humorné

Párty Alias

699 Kč
559 Kč
Člověče, napij se! 3 - 11%
Hra je určena pro 2-6 hráčů. Každý má 4 figurky své barvy, které musí nasadit ze své hospody, projít s nimi herním plánem a poté je všechny umístit do svého domečku. Komu se to podaří nejdřív, vyhrává. Cesta je plná nástrah a překvapení.
párty a humorné

Člověče, napij se! 3

404 Kč
359 Kč
Sex - 11%
Sex? je erotická hra určená pro dvojici v každé formě známosti. Ať už se jedná o dlouhodobé partnery, snoubence, manžele, kamarády či jen dvojici, která se před hodinou poznala. Nenechte báječné erotické zážitky odehrávat jen ve vaší fantazii…
párty a humorné

Sex

449 Kč
399 Kč
Play! Staň se hvězdou internetu - 11%
Vyzkoušejte si být slavným YouTuberem a staňte se hvězdou internetu! Čekají vás šílené challenge, vědomostní otázky z online světa a mnoho dalšího.
párty a humorné

Play! Staň se hvězdou internetu

674 Kč
599 Kč
Ninja karty: Pošli to dál - 11%
Tvoje mise (pokud ji přijmeš) bude stát se tajným agentem a šířit radost a zábavu. Intrikovat a hrát si s nic netušící veřejností. Uvnitř této krabičky najdeš interaktivní hru, která otestuje tvou kreativitu i odvahu.
párty a humorné

Ninja karty: Pošli to dál

269 Kč
239 Kč
Vzhůru zpátky do podzemí
Vzhůru zpátky do podzemí je hra navazující na hru Vzhůru do podzemí. Stejně jako v prvním díle se budete vydávat do kobek a pokusíte se jimi úspěšně projít.
párty a humorné

Vzhůru zpátky do podzemí

314 Kč
Černé historky: Zločin a sex - 11%
Tyto příběhy jsou žhavé! 42 případů spalující vášně, 18 osudných afér, 9 podvedených manželů a manželek, 2 transvestité a jeden sňatkový podvodník: 50 tajuplných příběhů vztahujících se k nejsmrtonosnějšímu rozptýlení na světě!
párty a humorné

Černé historky: Zločin a sex

251 Kč
223 Kč
Párty Alias - Mládeži nepřístupno - 11%

Hádej a nečervenej se tolik! Párty Alias Mládeži nepřístupno je varianta populární hry Párty Alias, obsahující výhradně pojmy pro dospělé, zaměřené na vysvětlování pomocí asociací. Jednoduše párty hra, u které se budete červenat i popadat za břicho.

párty a humorné

Párty Alias - Mládeži nepřístupno

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>