Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dům a zahrada

Zatočte s nepořádkem - 20%
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste. Životní koučka Kerri Richardsonová k němu přistupuje zcela z jiného úhlu pohledu a vybízí, abyste ho přijali za svůj vlastní.
dům a zahrada
Ukázky

Zatočte s nepořádkem

179 Kč
143 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 20%
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
dům a zahrada
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč
203 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Moderní dřevostavba - 20%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
dům a zahrada
Ukázky

Moderní dřevostavba

280 Kč
224 Kč
Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka - 20%
Rybníčky, koupací jezírka, potůčky s vodopádem nebo mokřady v zahradě jsou přínosem pro lidi, rostliny i zvířata. Jak postupovat při jejich stavbě, vyvarovat se chyb a pečovat o ně s minimální námahou vám poradí autor s bohatými zkušenostmi.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
dům a zahrada
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
dům a zahrada
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
dům a zahrada
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Stromy mě znají jménem - 20%
Přírodní zahrada využívá hlavně místní rostliny a vytváří prostředí, které svědčí lidem i přírodě. Kniha popisuje příběhy sedmi domácích přírodních zahrad a zaměřuje se i na praktické stránky.
dům a zahrada
Ukázky

Stromy mě znají jménem

249 Kč
199 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
dům a zahrada
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Přesazená - 20%
(1x)
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
dům a zahrada
Ukázky

Přesazená

249 Kč
199 Kč
Zelené pokoje - 20%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

449 Kč
359 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
dům a zahrada
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
dům a zahrada
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Uvnitř psa - 20%
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada
Ukázky

Uvnitř psa

199 Kč
159 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
dům a zahrada
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
dům a zahrada
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 191 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>