Nejprodávanější Kniha v roce 2021
rodina a dítě

První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
rodina a dítě

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
rodina a dítě
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
rodina a dítě

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
rodina a dítě

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
rodina a dítě

Montessori batole

359 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
rodina a dítě

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Knížka pro začínající učitelky mateřských škol - 11%
Tato kniha vám zjednodušeně vysvětlí některé pojmy, přiblíží práci učitelky, vysvětlí režim v mateřské škole a poslouží jako návod k tvoření příprav.
rodina a dítě

Knížka pro začínající učitelky mateřských škol

179 Kč
159 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

rodina a dítě
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Má první čísla - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti základní čísla.
rodina a dítě

Má první čísla - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
rodina a dítě

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
rodina a dítě

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Mé první barvy - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat základní barvy.
rodina a dítě

Mé první barvy - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
rodina a dítě

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Co se děje v hmyzích obydlích? - 11%
Pojď se podívat do tajuplného světa hmyzích příbytků a dalších obydlí bezobratlých tvorů. Věděl si, že pavouci dokážou žít i pod vodou? Víš, jak se jmenuje domov, kde bydlí včely? A že roháči bojují o ten nejlepší příbytek pro svoje rodiny?
rodina a dítě

Co se děje v hmyzích obydlích?

197 Kč
175 Kč
Poznej s námi Česko - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořen tematickými dvoustránkami, na kterých se děti seznámí s Českou republikou – hlavním městem, jednotlivými kraji, jejich přírodou, historií, ale také se státními symboly, hymnou apod.
rodina a dítě

Poznej s námi Česko

149 Kč
132 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
rodina a dítě

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Raketa 25 - 11%
Kde se bere elektřina a co se stane, když nastane blackout? Kdo se zapsal do historie svými vynálezy a který přístroj doma je nejhladovější? Vyzkoušejte, jak funguje statická elektřina, a sestavte si vysněnou ponorku Nautilus.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 25

89 Kč
79 Kč
Svobodná hra - 11%

Kniha propojuje nejnovější odborné poznatky o hře s praktickou inspirací a zkušeností rodiny se čtyřmi dětmi a je určena všem rodičům, učitelům a průvodcům dětí. Svobodná hra má v rozvoji dětí zásadní význam.

rodina a dítě

Svobodná hra

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>