Nejprodávanější Kniha v roce 2021
medicína

Teorie a terapie osobnosti - 11%
Výbor z díla jednoho z nejvýznamnějších psychologů 20. století a zakladatele na klienta zaměřené terapie přináší do češtiny dosud nepřeložené prce.
medicína

Teorie a terapie osobnosti

359 Kč
319 Kč
Životní hodnoty v terapii - 11%
Kniha je účinným a praktickým průvodcem pro terapeuty. Autoři pracují s terapií akceptace a přijetí a ukazují, jak je během terapeutických sezení možné pracovat s tématem životních hodnot.
medicína

Životní hodnoty v terapii

89 Kč
79 Kč
Rukopis, klíč k osobnosti - 41%
Kniha je praktickou učebnicí grafologie,ale může být velkým přínosem i pro psychology, psychiatry nebo učitele. Nedílnou součástí knihy je bohatý obrazový materiál a rovněž několik ukázek konkrétních analýz rukopisů.
medicína

Rukopis, klíč k osobnosti

318 Kč
189 Kč
Intenzivní medicína v praxi - 11%
Monografie přehledně podává nezbytné znalosti intenzivní medicíny. Nabízí systematický přístup ke všem jednotlivým tématům, které autoři považují za nedílné součásti komplexního vzdělání intenzivisty.
medicína

Intenzivní medicína v praxi

896 Kč
796 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 11%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
medicína

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

332 Kč
295 Kč
Genitál pro muže kapitál - 11%
Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci.
medicína

Genitál pro muže kapitál

269 Kč
239 Kč
Nemocné rozhovory - 11%
(1x)
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
medicína

Nemocné rozhovory

341 Kč
303 Kč
Psychopatologie - 11%
Třetí vydání úspěšné, hojně využívané publikace nabízí stručný přehled o dnes stále aktuálnějším oboru psychopatologie.
medicína

Psychopatologie

539 Kč
479 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Hypnoporod - 11%
Mnoho nastávajících matek se těší na děťátko, ale zároveň mají obavy z porodu, bojí se bolesti a nepříjemností s ním spojených.
medicína

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
Úzkostný pacient - 11%
(2x)
Pocity úzkosti a strachu nás doprovázejí celým životem, někdy však mohou nabýt podoby nemoci. Chorobné úzkostné stavy se vyskytují v populaci mnohem častěji, než lékaři předpokládají.
medicína

Úzkostný pacient

270 Kč
240 Kč
Architektura vnitřního světa člověka - 11%
(2x)
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
medicína

Architektura vnitřního světa člověka

369 Kč
328 Kč
Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese - 11%
Kniha ETIKETA PRO LÉKAŘE, ZDRAVOTNÍKY A POMÁHAJÍCÍ PROFESE z pera zkušeného autora knih o etiketě je komplexním dílem zahrnujícím všechny oblasti etikety světa medicíny.
medicína

Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese

449 Kč
399 Kč
Příběh československé psychologie I. - 11%
Unikátní projekt si dal za cíl vyzpovídat formou rozhovorů významné osobnosti české psychologie, které tento obor od poloviny 20. století etablovaly, a získané informace zasadit do širšího oborového rámce.
medicína

Příběh československé psychologie I.

449 Kč
399 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
medicína
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Point of care ultrazvuk u kritických stavů. Point of Care Ultrasonography in Critical Care - 11%
Prakticky zaměřená příručka ,point-of-care ultrazvukového vyšetření v češtině a angličtině poskytuje čtenáři praktický návod, jak provést jednoduché a rychlé vyšetření pacienta v kritickém zdravotním stavu.
medicína

Point of care ultrazvuk u kritických stavů. Point of Care Ultrasonography in Critical Care

404 Kč
359 Kč
Osm múz mého života - 11%
(1x)

Knižní rozhovor, který vznikl po sérii pravidelných setkání u ranní kávy s věhlasným profesorem Josefem Kouteckým, zakladatelem české dětské onkologie.

medicína

Osm múz mého života

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 558 položek
<< < 1 2 3 4 .. 28 > >>