Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
medicína

Opatrovnictví osob s duševní poruchou - 20%
Autoři se v knize zaměřují na realizaci opatrovnictví dospělých osob v praxi a uvádějí trendy pro budoucí vývoj opatrovnictví v ČR. Záměrem knihy je přispět ke zlepšení kvality zdravotně sociální péče o dospělé osoby s duševní poruchou.
medicína
Ukázky

Opatrovnictví osob s duševní poruchou

254 Kč
203 Kč
Dětská kardiochirurgie - 20%
Po letech se čtenáři dostává do rukou doplněné a aktualizované vydání úspěšné publikace. Kniha získává také novou cílovou skupinu čtenářů, protože o dřívější "malé pacienty" se díky vyspělé péči v této oblasti starají nyní i další specialisté.
medicína
Ukázky

Dětská kardiochirurgie

502 Kč
402 Kč
Gastroenterologie - 20%
Publikace si neklade za cíl být vyčerpávající monografií postihující v plné šíři problematiku gastroenterologie a hepatologie, ale chce být přehledným a uceleným zdrojem informací pro rychlou orientaci v klinické praxi.
medicína
Ukázky

Gastroenterologie

185 Kč
148 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry - 20%
Kniha je jedinečná svým specifickým zaměřením - věnuje se tématu manažerských znalostí a dovedností zdravotních sester, které ve vedoucích pozicích jsou nejen zdravotnickým pracovníkem, ale také manažerem vedoucím tým lidí.
medicína
Ukázky

Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry

161 Kč
129 Kč
Osteologie a kalcium-fosfátový metabolizmus - 20%
Jedinečná monografie, která upozorňuje na odbornou problematiku pohybující se na hranici několika příbuzných oborů. Autorka se tímto tématem zabývá mnoho let a v publikaci podává zcela moderní aktuální pohledy.
medicína
Ukázky

Osteologie a kalcium-fosfátový metabolizmus

339 Kč
271 Kč
Základy srdeční elektrofyziologie a katétrových ablací - 20%
Předkládaná publikace vysvětluje základy srdeční elektrofyziologie od vybavení elektrofyziologické laboratoře přes mechanizmy jednotlivých arytmií, principy jejich vyšetřování až po jejich léčbu katétrovou ablací.
medicína
Ukázky

Základy srdeční elektrofyziologie a katétrových ablací

467 Kč
374 Kč
Zdravotní nauka 3. díl - 20%
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče, vychází z učebních osnov předmětu zdravotní nauka stanovených pro tento obor.
medicína
Ukázky

Zdravotní nauka 3. díl

169 Kč
135 Kč
Diferenciální diagnóza ve schématech - 20%
Překlad 2., doplněného a aktualizovaného vydání úspěšné publikace DIFFERENTIAL-DIAGNOSE AUF EINEN BLICK, kterou vydalo nakladatelství Urban & Fischer (ELSEVIER).
medicína
Ukázky

Diferenciální diagnóza ve schématech

203 Kč
162 Kč
Emoce a interpersonální vztahy - 20%
Publikace objasňuje problematiku emocí v historickém průřezu klíčových koncepcí až po současné pojetí, které připisuje při vzniku a vysvětlování emocí rozhodující roli poznávacím procesům.
medicína
Ukázky

Emoce a interpersonální vztahy

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 554 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 .. 56 > >>