Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
světové dějiny

1453: Pád Konstantinopole - zrod Istanbulu - 20%
Kniha vypráví příběh dobytí hlavního města byzantské říše v roce 1453. Ovládnutí Konstantinopole osmanskými vojsky vešlo do dějin především jako událost, která zakonzervovala nesmiřitelnost dosavadního konfliktu mezi křesťanstvím a islámem.
světové dějiny
Ukázky

1453: Pád Konstantinopole - zrod Istanbulu

139 Kč
111 Kč
Postupim a Československo - 20%
Publikace vyvrací řadu mýtů vážících se k různým aspektům poválečného vývoje v Československu, především pak ten, že vyhnání německé menšiny bylo důsledkem rozhodnutí velmocí, kterému se naše vláda jen "podřídila".
světové dějiny
Ukázky

Postupim a Československo

80 Kč
64 Kč
Děti, které přežily - 20%
Na osudech tří židovských dívek – z Polska, Holandska a Francie – autor otevírá téma židovských dětí, které přežily druhou světovou válku v úkrytech.
světové dějiny
Ukázky

Děti, které přežily

239 Kč
191 Kč
Práce šlechtí - 20%
Kniha přináší na příkladu „pracovní služby“ jako celosvětově rozšířeného prostředku řešení nezaměstnanosti mladých lidí během hospodářských krizí nové poznatky o ideovém prostředí a nacionální praxi německé menšiny v meziválečném Československu.
světové dějiny
Ukázky

Práce šlechtí

250 Kč
200 Kč
Příběhy z české vojenské historie - 20%
Jaké byly příčiny neúspěchu na Bílé hoře? Jak zemřel Přemysl Otakar II.? Kdo byli Apoštolové US Army? To a mnoho dalšího se dozvíte v Příbězích z české vojenské historie.
světové dějiny
Ukázky

Příběhy z české vojenské historie

149 Kč
119 Kč
Zeď mezi námi - 20%
Unikátní pohled do současnosti i nedávné minulosti dvou národů. Unikátní svědectví lidí, kteří píší naše nové společné česko-německé dějiny.
světové dějiny
Ukázky

Zeď mezi námi

349 Kč
279 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
světové dějiny
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Lužičtí srbové na přelomu 20./21. století - 20%
Lužice a slovanská složka jejího obyvatelstva, Lužičtí Srbové, zaujímají v rámci českého společenského a kulturního povědomí osobité místo. Cílem předloženého sborníku textů je ukázat lužickosrbskou problematiku z různých úhlů pohledu.
světové dějiny
Ukázky

Lužičtí srbové na přelomu 20./21. století

179 Kč
143 Kč
Ženy českých panovníků 3 - 20%
Třetí pokračování úspěšné série autora Vladimíra Lišky Ženy českých panovníků, které čtenářům přiblíží životní příběhy čtrnácti manželek českých panovníků. České kněžny a královny zůstávají často ve stínu svých manželů a jen tu a tam se některé z nich vynořují z toku času jako výrazné osobnosti.
světové dějiny
Ukázky

Ženy českých panovníků 3

189 Kč
151 Kč
10 odvážných expedic - 20%

Poznej objevitele moderní doby, kteří změřili síly s přírodou i s neznámem. Neil Armstrong stanul jako první člověk na Měsíci. Ellen MacArthurová obeplula bez cizí pomoci celou zeměkouli. A nikdo nesestoupal tak hluboko pod zem jako Gennadij Samochin.

světové dějiny
Ukázky

10 odvážných expedic

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 513 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 .. 52 > >>