Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
humor

Dopisy od Roxy - 20%

Bridget Jones si psala deník, Roxy píše dopisy – svému bývalému. Osmadvacetiletá umělkyně Roxy má mizerně placenou práci v lahůdkářství a mizernou náladu z toho, jak se její milovaný texaský Austin poddává nadnárodním korporacím. Dopisy svému expříteli a spolubydlícímu Everettovi začala psát kvůli nezaplacenému nájemnému, ale teď je odhodlaná stát se hrdinkou svého psaní i svého příběhu.

humor
Ukázky

Dopisy od Roxy

299 Kč
239 Kč
Jak napálit rodiče - 20%
Co dělat, když se z rodičů stanou SUPERBÍDÁCI? Během ŠÍLENĚ NUDNÉ hodiny jsem si dal KRATIČKÉHO ŠLOFÍKA a oni okamžitě utáhli šrouby. Vyzkoušel jsem úplně všechno, abych je obměkčil – dokonce jsem dělal DOMÁCÍ ÚKOLY! – ale NIC nezabralo.
humor
Ukázky

Jak napálit rodiče

199 Kč
159 Kč
Jak ztloustnout do plavek - 20%
(2x)
Pokud milujete nevyzpytatelnost a jednostranné myšlení, stoupněte si v Praze – Dejvicích před ČVUT a najděte si manžela "ajťáka"! Čtyřicet humorných příběhů o trapných omylech jedné rodiny během třiatřicetiletého manželství.
humor
Ukázky

Jak ztloustnout do plavek

199 Kč
159 Kč
Láska je na prd - 20%
(1x)
Queer komedie o tom, že zamilovat se možná není až taková pitomost.Patnáctiletá Phoebe má za to, že zamilovat se je zbytečné a ponižující, a tak se zařekne, že to nikdy neudělá.
humor
Ukázky

Láska je na prd

279 Kč
223 Kč
Mimikry mocných - 20%
Kniha Mimikry mocných popisuje a paroduje vývoj společnosti v Česku od r. 1989 doposud. Do děje knihy vstupují postavy z knihy Komunisti před převratem.
humor
Ukázky

Mimikry mocných

250 Kč
200 Kč
Nusle - 20%
Máte rádi povídkové antologie! Toto je kniha pro vás! Její editor o ní říká: „Nusle jsou stará pražská čtvrť. Traduje se dokonce, že Praha vyrostla okolo Nuslí. Můžete tomu věřit, pokud chcete.
humor
Ukázky

Nusle

166 Kč
133 Kč
Rozplétání - 20%
Čerstvě dospělá Rozárka žije ve světě, kde se věci dějí doslova. Tak třeba její kamarád Matěj občas ztrácí hlavu a musí šátrat a šátrat, aby ji našel. Babička má všechno popletené, včetně záchodového prkénka, na které použila károvaný vzor.
humor
Ukázky

Rozplétání

229 Kč
183 Kč
U nás v Kozojedech - 20%
Kniha pojednává každodenní život obyvatel fiktivní vesnice Kozojedy na Valašsku, jejich sousedské vztahy, rozepře a sváry. Je parodií na regionální politiku, která může být totožná ve kterékoliv jiné obci v Česku.
humor
Ukázky

U nás v Kozojedech

250 Kč
200 Kč
Všechno je krásné - 20%
Když se Amy před jedenácti lety zhroutil život, začala svou první sbírku.
humor
Ukázky

Všechno je krásné

297 Kč
238 Kč
Zuzka v šatech svátečních - 20%
Zuzce táhne na třicítku a už čtyři roky prakticky přešlapuje na místě. Pracuje ve stejné kanceláři, má stejného přítele, stejné problémy v rodině a s její pěveckou kariérou to taky nevypadá valně. Není se svým životem spokojená, ale nemá energii ani vůli něco změnit.
humor
Ukázky

Zuzka v šatech svátečních

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 399 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 .. 40 > >>