Nejprodávanější tituly v roce 2021
naučné, obrazové

Klobouk na pařezu 1 - 11%
S nekonvenčním časopisem můžete poznávat zajímavá místa, kutit a vyrábět, vymýšlet příběhy, hrát si, složit si knížku, soutěžit, malovat, vzpomínat, cestovat světem, poznávat přírodu, architekturu i historii, luštit a hádat.
naučné, obrazové

Klobouk na pařezu 1

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
naučné, obrazové

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
naučné, obrazové

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
My jsme Lollipopz - 11%
(2x)
Jsme Lollipopz a teprve když nás poznáš, dostane tvůj život tu správnou barvu!
naučné, obrazové
Ukázky

My jsme Lollipopz

269 Kč
239 Kč
Aktivity se samolepkami - Vše, co jezdí - 11%
S touto knihou si vaše děti užijí spoustu zábavy s dopravními prostředky. Na silnicích, ve vzuchu i na vodě. A že je tam pěkně rušno! Díky velkému množství samolepek mohou děti dolepovat barevné obrázky a zkrášlovat velké scenérie.
naučné, obrazové

Aktivity se samolepkami - Vše, co jezdí

161 Kč
143 Kč
Každý den je úžasný - 11%
Každý den v roce se stane něco pozoruhodného. Někdy jsou to události světového významu, jindy zase drobné zajímavosti nebo zážitky ze života lidí v různých částech světa. Kdy se do vesmíru dostala první žena?
naučné, obrazové

Každý den je úžasný

323 Kč
287 Kč
Kuliočko - Dinosauři 20 reliéfních samolepek - 11%
Už na tebe čekají dechberoucí dinosauři v této knize aktivit plné úkolů a her s barevnými samolepkami i samolepkami, které koulí očima!
naučné, obrazové

Kuliočko - Dinosauři 20 reliéfních samolepek

134 Kč
119 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
naučné, obrazové

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Poslechni si a pohlaď: Nezkrotná džungle - 11%
Zvuková knížka Nezkrotná džungle představuje zvířátka, jako je tygr, papoušek, slon nebo had. S obyvateli džungle seznámí malého čtenáře hravé verše, milé obrázky a šest zvukových tlačítek, po jejichž zmáčknutí se ozve zvuk daného zvířete.
naučné, obrazové

Poslechni si a pohlaď: Nezkrotná džungle

314 Kč
279 Kč
Poslechni si a pohlaď: Veselá farma - 11%
Zvuková knížka Veselá farma představuje zvířátka, jako jsou ovečky, koník, kráva nebo prasátko. Se zvířátky malého čtenáře seznámí hravé verše, milé obrázky a šest zvukových tlačítek, po jejichž zmáčknutí se ozve zvuk pro dané zvíře charakteristický.
naučné, obrazové

Poslechni si a pohlaď: Veselá farma

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 350 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 > >>