Nejprodávanější tituly v roce 2021
sport a fitness

Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
sport a fitness
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Orientační sporty - 20%
Orientační sporty jsou v poslední době velmi oblíbené. Umožňují totiž čelit nekonečným výzvám a novým situacím všem věkovým kategoriím, rekreačním i výkonnostním sportovcům.
sport a fitness
Ukázky

Orientační sporty

149 Kč
119 Kč
Osobní trenér II - 20%
(1x)
Autoři, mistři světa ve sportovním aerobiku, připravili osvědčený soubor cviků, který pomůže každému zájemci zlepšit fyzickou kondici a zformovat postavu při individuálním i skupinovém cvičení s vlastním tělem a s expandery.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér II

123 Kč
98 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Sportovní matematika
Cílem publikace je probudit v nás všech zájem jak o naši tělesnou kondici, tak i duševní. Obojí v dnešní hektické době potřebujeme a sport a matematika nám k tomu vydatně pomáhají.
sport a fitness

Sportovní matematika

89 Kč
Vysokohorská turistika - 20%
Pod vysokohorskou turistikou si obecně můžeme představit veškerý pohyb v horách. Avšak tento pojem je velice široký a nejednoznačný, kniha proto přináší jeho jasné a přesné vymezení.
sport a fitness
Ukázky

Vysokohorská turistika

149 Kč
119 Kč
Jóga krok za krokem - 11%
Jeden z titulů, který by rozhodně neměl chybět v knihovně žádného příznivce jógy.
sport a fitness

Jóga krok za krokem

349 Kč
310 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 11%
Nové vydání úspěšné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
sport a fitness

Fotbalová cvičení a hry

260 Kč
231 Kč
Kylian Mbappe - Malý princ - 11%
Kam až doběhne nejrychlejší fotbalista světa? Čtyřiadvacetiletá hvězda už několik sezón platí za jednoho z nejlepších fotbalistů světa.
sport a fitness
Ukázky

Kylian Mbappe - Malý princ

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 501 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 .. 51 > >>