Nejprodávanější tituly v roce 2021
hudba

Světelné léto
(1x)
Půljablkoň, nejmladší projekt lídra skupiny Jablkoň Michala Němce a zpěvačky výjimečného hlasu Marie Puttnerové, vydává druhou desku.
hudba

Světelné léto

261 Kč
The Queen Of Soul
Značka Atlantic, s níž je kariéra soulové královny silně spjata, se rozhodla uctít památku a vzdát hold jedinečné zpěvačce nově sestaveným výběrem nejzásadnějších momentů kariéry Arethy Franklin, které jsou spojené právě se zmíněným vydavatelstvím.
hudba

The Queen Of Soul

413 Kč
Velký flám
Narozeninová kolekce největších hitů v originálních verzích.
hudba

Velký flám

374 Kč
Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
hudba

Zapomenutý příběh

341 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
hudba

At Home

314 Kč
Balíček karet
Autorovo životní jubileum připomíná reedic kultovního alba Balíček karet.
hudba

Balíček karet

158 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.
hudba

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Heaven Upside Down
Desáté album známé skupiny Marilyn Manson - Heaven Upside Down.
hudba

Heaven Upside Down

359 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
hudba

Christmas On The Blue

323 Kč
Komik do půl osmé
Album současné hvězdy alternativní hudby, brněnské kapely Květy, obsahuje dvanáct nových písní. Výrazově se kapela i díky velkým změnám v nástrojovém obsazení opět posouvá do vyšších sfér.
hudba

Komik do půl osmé

269 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 879 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 88 > >>