Nejprodávanější tituly v roce 2021
hudba

Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
hudba

Miláček slunce

359 Kč
Nejen zahrádečky
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
hudba

Nejen zahrádečky

269 Kč
Pendulum
Pendulum je šesté album americké skupiny Creedence Clearwater Revival, vydané v roce 1970 (viz 1970 v hudbě). Album bylo též posledním albem nahraným s doprovodným kytaristou Tomem Fogertym, který skupinu krátce po vydání alba opustil.
hudba

Pendulum

620 Kč
Physical Graffiti
(1x)
Remástrované dvojalbum na CD jako replika vinylového balení.
hudba

Physical Graffiti

431 Kč
Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.
hudba

Poločas

323 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”
hudba

Průlet Vesmírem

351 Kč
Sabotage
Reedice šestého alba kapely Black Sabbath z roku 1975.
hudba

Sabotage

647 Kč
Space Oddity
(1x)
Reedice druhého alba Davida Bowieho Space Oddity.
hudba

Space Oddity

710 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
hudba

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Tři křížky
Album Tři křížky obsahuje výběr nejlepších skladeb za třicetiletou existenci kapely. Hitovky vybrali částečně sami fanoušci, a dočkali se nových, značně radikálních aranží – kapela se rozhodla své písně natočit znovu a ve zcela nových nebo alespoň zčásti nových kabátech.
hudba

Tři křížky

269 Kč
Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.
hudba

Walls of Jericho

647 Kč
Bird
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
hudba

Bird

314 Kč
Entwine / Proplétám
Jedna ze světově nejznámějších českých umělkyň, zpěvačka, houslistka a skladatelka Iva Bittová, natočila nové album Entwine/Proplétám. Nahrávalo se v akusticky mimořádném a duchovně inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého.
hudba

Entwine / Proplétám

314 Kč
Hold On
Irena Budweiserová připravila pro své fanoušky další monotematickou kolekci spirituálů. Nová kolekce se drží schématu vyzkoušeného na Nobody’s Fault – černošské spirituály s původními anglickými texty a výjimečně (tentokrát ve dvou případech) s texty českými.
hudba

Hold On

224 Kč
I vši
Čtrnáct zhudebněných básní Ivana Martina „Magora“ Jirouse, které na své album I vši zařadil Tomáš Šenkyřík, dlouholetý kapelník skupiny Cymbelín.
hudba

I vši

224 Kč
Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.
hudba

Kočky z Letný

269 Kč
La Fabrika / Praha
Živé dvojalbum z roku 2012 v pražském divadle La Fabrika přináší záznam koncertu Zuzany Michnové a jejích hostů.
hudba

La Fabrika / Praha

315 Kč
Led Zeppelin II
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 2.album (1969)
hudba

Led Zeppelin II

575 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
Zobrazuji 761 - 780 z 858 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 43 > >>