Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
psychologie

Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
psychologie
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
psychologie
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 20%
(2x)
Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.
psychologie
Ukázky

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

169 Kč
135 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
psychologie
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 506 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 51 > >>