Nejprodávanější Kniha v roce 2021
učebnice - vzdělání

Hudební nauka Klíček 4 - 11%

Hudební nauka Klíček 4 - pracovní učebnice hudební teorie 4. díl Tato celobarevná hudební publikace pro ZUŠ a ZŠ je výjimečná svojí unikátní koncepcí.

učebnice - vzdělání

Hudební nauka Klíček 4

153 Kč
136 Kč
Velká písmena expres - 11%
Kniha Velká písmena expres společně s úspěšnými učebnicemi Český pravopis expres a Větné rozbory expres si klade za cíl pomoci žákům 2.
učebnice - vzdělání

Velká písmena expres

179 Kč
159 Kč
Hravá čítanka 7 - pracovní učebnice - 11%
Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku Českého jazyka na 2. stupni základních škol. Nabízí široký výběr textů, které jsou zvoleny, aby pokryly všechny důležité oblasti učiva 7. ročníku.
učebnice - vzdělání

Hravá čítanka 7 - pracovní učebnice

253 Kč
225 Kč
Hravý sloh 8 - 12%
Pracovní sešit doplňuje ucelenou řadu Hravá čeština a literatura. Nabízí v atraktivním grafickém zpracování řadu rozmanitých tvořivých úloh, jimiž učitelé mohou vhodně obohatit hodiny slohu.
učebnice - vzdělání

Hravý sloh 8

112 Kč
99 Kč
Procvičování pravopisu pro 8. ročník - 11%
Procvičování pravopisu je součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 2. stupni základních škol. Slouží k procvičování pravopisných jevů probíraných v 8. ročníku. Pracovní sešit sestavil odborný tým pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 2. stupni. Součástí pracovního sešitu je klíč s řešením.
učebnice - vzdělání

Procvičování pravopisu pro 8. ročník

81 Kč
72 Kč
Rozšiřující nápravná cvičení - český jazyk a literatura - 11%
Publikace rozšiřuje portfolio materiálů pro výuku dětí s SVP na druhém stupni ZŠ. Proto přináší učitelům, speciálním pedagogům i rodičům další pracovní listy z gramatiky, slohu i literatury.
učebnice - vzdělání

Rozšiřující nápravná cvičení - český jazyk a literatura

311 Kč
276 Kč
Anglický jazyk - 11%
Publikace Anglický jazyk z ediční řady Vzděláváme žáky se speciálními vzdělávacími potřebami na 2. stupni ZŠ přináší náměty pro výuku anglického jazyka pro žáky se zdravotním postižením a zdravotním a sociálním znevýhodněním.
učebnice - vzdělání

Anglický jazyk

311 Kč
276 Kč
Hravý početník 8 - 1. díl - 12%
Procvičovací sešit je vytvořen pro potřeby důkladného procvičování a zafixování probíraného učiva matematiky. Na jeho tvorbě se podílel široký kolektiv učitelů s bohatými teoretickými znalostmi i praktickými zkušenostmi z vyučování matematiky. Může být využíván k desetiminutovkám nebo k domácí přípravě žáků.
učebnice - vzdělání

Hravý početník 8 - 1. díl

59 Kč
52 Kč
Mami, tati, já těm zlomkům nerozumím - 2. stupeň ZŠ - 11%
Publikace přispívá hravou a příjemnou formou k tomu, aby se děti mohly zbavit problémů při počítání se zlomky.
učebnice - vzdělání

Mami, tati, já těm zlomkům nerozumím - 2. stupeň ZŠ

152 Kč
135 Kč
Dějepis do kapsy pro 2. stupeň ZŠ - 11%
Strč školu do kapsy! 192 kartiček se základním učivem z dějepisu můžeš mít stále u sebe. Na jedné straně kartičky je otázka, na druhé správná odpověď. Sestav si vlastní sadu a procvičuj témata, která právě probíráte ve škole.
učebnice - vzdělání

Dějepis do kapsy pro 2. stupeň ZŠ

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3