Nejprodávanější tituly v roce 2021
gastronomie

Udíme a grilujeme
Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení. Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.
gastronomie

Udíme a grilujeme

314 Kč
Umění fermentace II.
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

449 Kč
Les a louka na talíři
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

134 Kč
Chilli
(1x)
Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.
gastronomie

Chilli

539 Kč
Ketodieta
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
gastronomie

Ketodieta

323 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

584 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Sedm způsobů jak se radovat z jídla
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování. Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná roz
gastronomie

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

449 Kč
Gastrosexuál
Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy?
gastronomie

Gastrosexuál

269 Kč
Receptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
gastronomie

Receptury teplých pokrmů

536 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>