Nejprodávanější tituly v roce 2021
world music

Before Dawn - 11%
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.
world music

Before Dawn

269 Kč
239 Kč
Insanyya - 11%
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
world music

Insanyya

269 Kč
239 Kč
Počúvajte, co vám povím - 11%
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
world music

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
239 Kč
Cabaret - 6%
Album world-music přináší 16 originálních kousků z Albánie, Řecka, Srbska, Rumunska, Maďarska a Bulharska, a dále opět několik cikánských písní. Vše v brilantní interpretaci a v původním jazyce, jak je u tohoto souboru zvykem.
world music

Cabaret

212 Kč
199 Kč
Adio Querida - 6%
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
world music

Adio Querida

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3