Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
Vysoké školy a VOŠ

Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010) - 20%
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
76 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 20%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Bakalářská a diplomová práce

152 Kč
122 Kč
Příklady z matematiky nejen pro fyziky V - 20%
Publikace Příklady z matematiky nejen pro fyziky V doplňuje a uzavírá řadu učebních textů doc. Jiřího Kopáčka a jeho spolupracovníků.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Příklady z matematiky nejen pro fyziky V

260 Kč
208 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 158 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>