Nejprodávanější tituly v roce 2021
rodinné

Školička
Elektrická kombinační hra pro děti od 4 let. Obsahuje 16 listů se 176 obrázky, mezi nimiž děti hledají souvislosti. Každý list je zaměřen na určitou oblast dětského světa.Hra neobsahuje žádné texty. není tedy potřeba aby děti uměly číst.
rodinné

Školička

323 Kč
Fantom
Spletí uliček starého města se proplétá tajemný Fantom a uniká tak pětici detektivů, kteří jdou po jeho stopách. Podaří se jim nakonec Fantoma chytit do léčky? Bude Fantom svým pronásledovatelům až do konce unikat? Vše záleží na Vaší předvídavosti a hráčských schopnostech. Prožijte tedy naplno napínavé okamžiky spojené se vzrušujícími honičkami drožkou, tramvají nebo lodí... Vhodné pro děti od 6 let.
rodinné

Fantom

359 Kč
Jurská sváča
V kategorii dětských her nenajdete příliš takových, které by byly určeny výhradně dvěma hráčům. Jurská sváča je jednou z nich. A opravdu vydařenou - vaši býložraví dinousauři se budou snažit sežrat co nejvíce trávy.
rodinné

Jurská sváča

629 Kč
Cool Games Země, město,...!
Zábavná hra pro jednotlivce i rodinu.
rodinné

Cool Games Země, město,...!

719 Kč
Cardline: Dinosauři
Cardline: Dinosauři je společenská hra, která funguje na stejném principu jako populární vědomostní historická hra Timeline.
rodinné

Cardline: Dinosauři

383 Kč
Kingdomino
Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření svých velkolepých království. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá jezera a vybrat ta nejlepší místa.
rodinné

Kingdomino

539 Kč
Cestujeme po hradech a zámcích
Cestujte s námi po hradech a zámcích České republiky.
rodinné

Cestujeme po hradech a zámcích

449 Kč
Kris kros klasik
Společenská hra se slovy, která se vytvářejí jako v křížovce.
rodinné

Kris kros klasik

305 Kč
Catan - Osadníci z catanu
Závod o nadvládu nad ostrovem právě začal! Muži a ženy z vaší expedice už objevili první 2 vesnice. Naštěstí je ostrov velmi bohatý na přírodní zdroje. Budujete silnice a také další vesnice, které se později rozrostou v města.
rodinné

Catan - Osadníci z catanu

1 099 Kč
Canvas
Canvas je hra, ve které se hráči ujímají role malířů soutěžících ve výtvarné soutěži. Hráči sbírají průhledné karty, které budou společně vrstvit v malířském stojánku*, aby vytvořili vlastní jedinečnou malbu.
rodinné

Canvas

773 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>