Nejprodávanější Kniha v roce 2021
dívčí romány

Léto s frajerem - 11%
„Tohle léto bude tutově za trest!“ mračí se patnáctiletá Berenika, když se balí na letní tábor. A je fuk, že bude instruktorka a že jede se svou nejlepší kamarádkou. Berenika totiž není zrovna táborový typ a mnohem raději by léto trávila úplně jinak.
dívčí romány

Léto s frajerem

224 Kč
199 Kč
Třináct - 11%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
dívčí romány

Třináct

268 Kč
238 Kč
Víš, že tě miluju? - 11%
(1x)
První díl bestsellerové série, která se ve Velké Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších knih pro mládež všech dob. Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii!
dívčí romány
Ukázky

Víš, že tě miluju?

332 Kč
295 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 11%
(1x)
Láska nemá žádná pravidla. Druhý díl bestsellerové série, která v Británii obsadila pátou příčku nejlepších young adult knih.
dívčí romány

Víš, že tě potřebuju?

314 Kč
279 Kč
Útěk za láskou - 11%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
dívčí romány

Útěk za láskou

224 Kč
199 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
dívčí romány

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Zapomnění - 6%
Román jehož hrdinkou je mladá London Laneová. Každé ráno ve 4:33 se její mozek restartuje a všechny její vzpomínky na uplynulých 24 hodin zmizí. Ale zároveň vidí do budoucnosti. Zkrátka: London si události pamatuje tak dlouho, dokud se nestanou...
dívčí romány

Zapomnění

168 Kč
158 Kč
Sindy v nebezpečí - 11%
V sérii Příběhy ze sedla vychází povídání o třech holkách a jejich zvířecích kamarádech.
dívčí romány

Sindy v nebezpečí

143 Kč
127 Kč
Allie Finklová 4: Holčičí pravidla - Hurá na scénu! - 11%
Třída, do které Allie chodí, se chystá nastudovat pro školní den otevřených dveří představení hry, kterou napsala vlastnoručně paní učitelka.
dívčí romány

Allie Finklová 4: Holčičí pravidla - Hurá na scénu!

233 Kč
207 Kč
Soy Luna - Můj tajný deník - 11%
Všechna svá tajemství ukryj v deníku jako Luna!
dívčí romány

Soy Luna - Můj tajný deník

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>