Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
počítače

SEO - 20%
Technologie Search Engine Optimization (zkráceně SEO) je metodika vytváření a upravování webových stránek takovým způsobem, aby jejich forma a obsah byly vhodné pro automatizované zpracování v internetových vyhledávačích.
počítače
Ukázky

SEO

212 Kč
170 Kč
Hardware pro začátečníky - 20%
Nemusíte být ani začátečník v práci s počítačem, ani uživatel s pokročilými znalostmi software, aby vás na adresu hardware netrápila vyjádření vašeho okolí či tisku ve stylu: "kdo by to neznal" či "jak jistě víte".
počítače
Ukázky

Hardware pro začátečníky

149 Kč
119 Kč
Škola digitální fotografie - 20%
Škola digitální fotografie je kniha, která v jasné a srozumitelné formě poskytne čtenáři základní informace o samotném procesu pořizování fotografií a procesu fotografování.
počítače
Ukázky

Škola digitální fotografie

165 Kč
132 Kč
Linux - 20%
V této knize získá čtenář základní povědomí o správě operačního systému GNU/Linux a naučí se řešit nejčastější problémy, které se mohou při práci s tímto systémem naskytnout.
počítače
Ukázky

Linux

137 Kč
110 Kč
GOTO aneb Osahávání jazyka C - 20%
Poznej podstatu programu a důležité okamžiky jeho tvorby. V jazyce, který je díky kompilátorové optimalizaci rychlejší než assemblery, byly napsány např. OS Unix, Linux, Android nebo webserver Apache.
počítače
Ukázky

GOTO aneb Osahávání jazyka C

133 Kč
106 Kč
Instalajf - 20%

Jak využívat Instagram na maximum? Rady přímo od českých top influencerů. Instagramové celebrity jako Tamara Klusová, Naty Hrychová, Milan Peroutka, Tereza Salte a další odkrývají realitu.

počítače
Ukázky

Instalajf

229 Kč
183 Kč
JUnit 5 - 20%
Nezáleží na tom, jestli je jednotkové testování váš denní chleba, nebo zda se jako programátoři s touto problematikou teprve seznamujete: příručku, věnovanou oblíbenému frameworku JUnit 5, totiž oceníte v každém případě.
počítače
Ukázky

JUnit 5

339 Kč
271 Kč
Office 2019 - 20%
Na trh přichází nejnovější verze MS Office 2019. S touto knihou se ve změněném ovládání oblíbeného kancelářského balíku programů rozhodně neztratíte.
počítače
Ukázky

Office 2019

254 Kč
203 Kč
Windows 10 - 20%
Pod vedením autorů se naučíte spouštět programy a přepínat mezi nimi (multitasking), vytvářet virtuální plochy, ovládat počítač dotykem a naplno využívat panel Start v podobě dlaždicových obrazovek.
počítače
Ukázky

Windows 10

144 Kč
115 Kč
Mistrovství - Android - 20%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android! V Mistrovství najdete ucelený přehled všeho, co pro tvorbu aplikací pro Android potřebujete. Seznámíte se s vývojářskými nástroji, návrhem uživatelského rozhraní a funkčního pozadí aplikace, možnostmi škálování pro telefony, tablety i nositelná zařízení a nabídkou softwarových i hardwarových prvků, které můžete ve svém projektu využít.
počítače
Ukázky

Mistrovství - Android

749 Kč
599 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Adobe Photoshop CS6 - 20%
S touto knihou se naučíte pracovat s programem Adobe Photoshop CS6 rychleji a efektivněji, než jste kdykoli předtím doufali.
počítače
Ukázky

Adobe Photoshop CS6

339 Kč
271 Kč
BIM projektování v ArchiCADu - 20%
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
251 Kč
Webové a agentové technologie - 20%
Kniha definuje pojmy Agentových a webových technologií, multiagentních systémů, Nové kybernetiky, Počítání typu „Cloud“, aj., včetně popisu filosofických názorů vybraných myslitelů.
počítače
Ukázky

Webové a agentové technologie

209 Kč
167 Kč
ECDL - manuál pro začátečníky a příprava ke zkouškám - 20%
Kniha je určena všem, kteří se chtějí zdokonalit při práci s počítačem, případně se úspěšně připravit na složení mezinárodních zkoušek počítačové gramotnosti ECDL.
počítače
Ukázky

ECDL - manuál pro začátečníky a příprava ke zkouškám

212 Kč
170 Kč
Internetová publicistika - 20%
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
počítače
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
190 Kč
Adobe Photoshop Lightroom 2 - 20%
Fotografujete často s digitálním fotoaparátem a chtěli byste provádět složitější úpravy svých snímků a mít jejich správu více pod kontrolou? Digitální temná komora Adobe Lightroom 2 to vše umožňuje.
počítače
Ukázky

Adobe Photoshop Lightroom 2

139 Kč
111 Kč
Nastavení domácího počítače - 20%
Kniha je určena zejména pro začátečníky, ale přinese užitečné informace i pro uživatele středně pokročilého.
počítače
Ukázky

Nastavení domácího počítače

160 Kč
128 Kč
Objektové programování - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních publikací, věnovaných konkrétnímu jazyku a prostředí a trpících jejich omezeními, vás tato kniha naučí obecným pravidlům objektového designu, objektové analýzy, objektového programování - a objektového myšlení.
počítače
Ukázky

Objektové programování

223 Kč
178 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>