Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ekonomie

Umění míru - 20%
„Umění míru má doplňovat to, co schází.“ – Morihei Uešiba Inspirativní učení, která toto vydání obsahuje, nám ukazují, že pravá cesta bojovníka se zakládá na soucitu, moudrosti, nebojácnosti a lásce k přírodě.
ekonomie
Ukázky

Umění míru

99 Kč
79 Kč
Investice - 20%
(1x)
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Investice

280 Kč
224 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu - 1%
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie
Ukázky

Od nápadu k podnikatelskému plánu

254 Kč
251 Kč
Finanční analýza - 20%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash-flow při zpracovávání finanční analýzy. Využijte tyto metody ve své podnikatelské praxi.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

297 Kč
238 Kč
Co jsem řekl své dceři o ekonomii - 20%
(1x)
„Kdo nedokáže vysvětlit teenagerům základní ekonomické problémy, nejspíše jim sám vůbec nerozumí.“ Světoznámý ekonom vysvětluje otázky chudoby, bohatství, moci a její dělby ve společnosti.
ekonomie
Ukázky

Co jsem řekl své dceři o ekonomii

237 Kč
190 Kč
Manuál copywritingu - 20%
Chcete se naučit psát texty, které přesvědčují, prodávají – a vydělávají?
ekonomie
Ukázky

Manuál copywritingu

212 Kč
170 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

ekonomie
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky - 4%
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky – při výběrových, hodnoticích, obtížných a rozvojových pohovorech.
ekonomie
Ukázky

Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

253 Kč
244 Kč
Úspěšná nezisková organizace - 20%
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie
Ukázky

Úspěšná nezisková organizace

212 Kč
170 Kč
Finanční matematika pro každého - 20%
Kniha vysvětluje základní matematické postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie
Ukázky

Finanční matematika pro každého

254 Kč
203 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Agilní metody řízení projektů - 20%
Pracujete jako vývojáři v týmu? Chcete pracovat efektivněji? Seznamte se s agilními metodami, pomocí nichž budete vyvíjet rychleji, efektivněji, s menším počtem chyb.
ekonomie
Ukázky

Agilní metody řízení projektů

349 Kč
279 Kč
On-line marketing - 20%
Publikace se věnuje on-line marketingu, především pak počítačům a jejich technologii, mapuje historii a vývoj on-line marketingu, fungování online agentur, online strategii...
ekonomie
Ukázky

On-line marketing

190 Kč
152 Kč
Komentované vydání ČSN EN ISO 19011 - 20%
Publikace obsahuje platné znění normy. Česká společnost pro jakost, ve spolupráci s Českou agenturou pro standardizaci, pro vás připravila komentované vydání překladu konečné verze normy ISO 19011:2018...
ekonomie
Ukázky

Komentované vydání ČSN EN ISO 19011

660 Kč
528 Kč
Začínáme podnikat - 20%
Publikace zkušených autorů ukazuje, jak hledat podnikatelské nápady a objevovat podnikatelské příležitosti, jak svůj nápad strukturovat do podoby byznys modelu, jak vytvořit zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán a jaké jsou možnosti financování začínajících podnikatelů.
ekonomie
Ukázky

Začínáme podnikat

297 Kč
238 Kč
Veřejné finance - 20%
Publikace pomůže čtenáři pochopit vzájemné vazby v oblasti veřejných financí, vysvětluje fungování jednotlivých prvků veřejných financí, nastiňuje aktuální problémy a možnosti jejich řešení.
ekonomie
Ukázky

Veřejné finance

254 Kč
203 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu - 20%
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
ekonomie
Ukázky

Etika v podnikání a hodnoty trhu

246 Kč
197 Kč
Matematika v ekonomii a ekonomice - 20%
(1x)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností.
ekonomie
Ukázky

Matematika v ekonomii a ekonomice

331 Kč
265 Kč
Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích - 20%
Kniha uznávaných autorů se podrobně zabývá problematikou rizik, která hrozí firmám i jiným organizacím. Komplexně se věnuje řízení rizik, tedy nejen rizik finančních, nýbrž všech, s nimiž se můžeme setkat v podnikání, ve veřejné i neziskové sféře.
ekonomie
Ukázky

Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích

502 Kč
402 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 370 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>