Nejprodávanější tituly v roce 2021
hudba

Lilie polní
Na české folkové scéně zazářily svým debutem jako kometa. Sestry Steinovy, Karolina a Lucie, a jejich Lilie polní, originální album poskládané z krátkých písniček a popěvků.
hudba

Lilie polní

224 Kč
Studio 1983 & Live 1988
Dvojalbum jednoho ze slavných souborů Nové vlny.
hudba

Studio 1983 & Live 1988

297 Kč
Adio Querida
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
hudba

Adio Querida

212 Kč
Jablečné pyré
Nenápadná, ale o to víc příjemná poprocková parta a její debutové album. Proměnlivá kytarová nálada, nahýbající se během skladeb z klidnějších, atmosferičtějších pasáží do syrových, kterým vládne navrstvená kytara. Rozevláté psychedelické hrátky doprovázejí pocitové texty s existenciální tématikou.
hudba

Jablečné pyré

134 Kč
Mučivé vzpomínky
Mučivé vzpomínky volně navazují na album Nechoď sama do tmy. Obsahují totiž jednak materiál, který skupina přinesla po tomto programu v roce 1987, zároveň však ve druhé polovině CD zazní ještě věci z let 1985-6.
hudba

Mučivé vzpomínky

212 Kč
Nechoď sama do tmy
Snímek zachycuje kapelu v období jejího prvního zenitu v letech 1983 - 1986.
hudba

Nechoď sama do tmy

212 Kč
Čtvrtek
Rockový šanson smutných poloh, který vytvořili bývalí členové skupiny Ženy a jejich přátelé.
hudba

Čtvrtek

212 Kč
K smrti vylekán
Happeningové sdružení recitátorů hovadných textů.
hudba

K smrti vylekán

212 Kč
Černý z nebe
Jan Burian patří od poloviny sedmdesátých let k nejosobitějším českým písničkářům. Rok vydání alba: LP 1991, CD 1996.
hudba

Černý z nebe

179 Kč
Close To The Edge
(1x)
Reedice alba Close To The Edge kapely Yes z roku 1972.
hudba

Close To The Edge

647 Kč
Motorlet
Pražská skupina OZW (Onkel Zbyndas Winterrock) proslula neutuchajícím černým humorem v textech, rozličnými maskami, které používala od prvního vystoupení v roce 1980, a zvukem, který by se dal nejvýstižněji nazvat rachotem.
hudba

Motorlet

224 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
hudba

Sur La Route

386 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
hudba

Žito

341 Kč
Zobrazuji 861 - 880 z 873 položek
<< < 1 .. 42 43 44