Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Kouzlo - 20%
Kniha věnovaná všem ženám, které si chtějí dát do pořádku svůj život. Je o uvědomění svého ženství. Osloví všechny ženy, které se chtějí nad svým životem zamyslet a změnit svůj život k lepšímu.
osobní rozvoj
Ukázky

Kouzlo

149 Kč
119 Kč
Psychická teorie relativity - 20%
Chcete se v pocitu životního štěstí a pohody vyrovnat těm nejúspěšnějším umělcům, podnikatelům, sportovcům a jiným celebritám? Ovládněte psychickou teorii relativity, v této e-knize vysvětlenou.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychická teorie relativity

198 Kč
158 Kč
Slow fashion - 20%
(1x)
Slow fashion: Módní revoluce sleduje příběh mladé fashion bloggerky, která se vydala na cestu od spotřební, nekvalitní módy k budování více uvědomělého šatníku.
osobní rozvoj
Ukázky

Slow fashion

322 Kč
258 Kč
Umění motivace - 20%
Odkládáte často své úkoly a povinnosti?
osobní rozvoj
Ukázky

Umění motivace

169 Kč
135 Kč
100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci - 20%
Jean Carperová fundovaně a přehlednou formou nabízí současné informace týkající se výzkumu, léčení a prevence této nemoci, jež hrozí stát se morem jedenadvacátého století. Její kniha oslovuje o to víc, že je psána z pohledu nositele genu způsobujícího Alzheimerovu chorobu.
osobní rozvoj
Ukázky

100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci

209 Kč
167 Kč
13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

osobní rozvoj
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
Čtyři posvátná tajemství - Pro lásku a prosperitu. Jak žít v krásném stavu - 20%
Vydejme se – v tradici bestselleru Čtyři dohody – na cestu k využití úžasného potenciálu lidského vědomí. Držíte v rukou knihu, k níž se budete chtít vracet. Ověřené vědecké přístupy se v ní snoubí se starověkými duchovními praktikami.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři posvátná tajemství - Pro lásku a prosperitu. Jak žít v krásném stavu

199 Kč
159 Kč
Desatero pro holky v nejlepších letech! - 20%
Autorky se na příkladu malých příběhů zabývají např. otázkou, jak naplnit nový, svobodnější čas „v nejlepším věku“, přinášejí nejrůznější tipy na aktivity, nevyhýbají se ani láskám a sexu. Knížka hovoří také o tabuizovaných tématech nemoci a smrti.
osobní rozvoj
Ukázky

Desatero pro holky v nejlepších letech!

189 Kč
151 Kč
Manuál na šťastný život - 20%
Máte pocit, že se vám štěstí vyhýbá? Cítíte ve svém životě nespokojenost? Nevěříte si? Chcete se více smát a radovat ze života? Tato knížka vám pomůže! Kniha se věnuje vztahům, sebelásce, práci i zdraví. Čeká na vás něco málo teorie, a především praktické postupy, techniky a cvičení. Pusťte se směle do své cesty za štěstím!
osobní rozvoj
Ukázky

Manuál na šťastný život

297 Kč
238 Kč
Ovládněte svůj čas i život - 20%

Čas je nejcennější věcí, kterou máme. Nemusí ovládat náš život, ale my se můžeme naučit ovládat svůj čas Smyslem této praktické příručky je pochopit, jak a proč ztrácíme náš drahocenný čas, proč prokrastinujeme a nic nestíháme.

osobní rozvoj
Ukázky

Ovládněte svůj čas i život

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 701 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 .. 71 > >>