Nejprodávanější tituly v roce 2021
sport a fitness

Český a československý fotbal - 20%
Zajímá vás, kdo je kdo v českém a československém fotbalu 20. a počátku 21. století? V našem jedinečném lexikonu s téměř 1800 hesly přinášíme všem fotbalovým fanouškům i sportovním novinářům základní životopisná data významných hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Český a československý fotbal

209 Kč
167 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
sport a fitness
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Jóga - 11%
Toto druhé, přepracované vydání vychází s novou fotografickou přílohou a je doplněno o nový materiál, který se podrobněji věnuje technice jógového spánku (jóganidra) a řízené meditace.
sport a fitness

Jóga

268 Kč
238 Kč
Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky - 20%
Beskydy a JavorníkyLesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory - 20%
Jizerské a Lužické horyDalší díl oblíbených netradičních outdoorových průvodců, tentokrát po našich severních oblastech, vás zavede do Jizerských a Lužických hor - ráje turistů, horských cyklistů i lyžařů.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Krkonoše - 20%
Lákají vás zimní zasněžené nebo letní prosluněné kopce Krkonoš? Nejvíce ze svých krás odhalí všem sportovně založeným milovníkům našich nejvyšších hor, kteří neváhají nazout pohorky nebo běžky a vyrazí na hřebeny.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krkonoše

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč
Poprvé ve fitness centru - 20%
Kniha o cvičení ve fitness centru je určena jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším cvičencům, kteří si chtějí rozšířit své znalosti.
sport a fitness
Ukázky

Poprvé ve fitness centru

209 Kč
167 Kč
Psychická a fyzická odolnost - 11%
Tato kniha vám představí postupy, které používají speciální jednotky k výcviku svých nováčků. S jejich pomocí i vy dokážete co nejlépe rozvíjet svoji duševní i tělesnou kondici.
sport a fitness

Psychická a fyzická odolnost

224 Kč
199 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 501 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 51 > >>