Nejprodávanější hudba v roce 2021

B-Sides & Rarities - Part II
V různých formátech vyšla reedice „prvního dílu“, vydaného původně v roce 2005 a nově také pokračování kompilace „B-Sides & Rarities“, které obsahuje těžko dostupné B-strany singlů a raritní nahrávky z katalogu a archivu Nick Cave & The Bad Seeds.

B-Sides & Rarities - Part II

710 Kč
Carnegie Hall 1970
Album bylo nahráno 4. prosince 1970, na koncertu, který Neil Young hrál v Neworské Carnegie Hall. Album je prvním z Youngovi nové série The Neil Young Official Bootleg Series.

Carnegie Hall 1970

620 Kč
Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac
Album je záznamem unikátního koncertu, na kterém byla vzdána pocta legendárnímu kytaristovi, a rovněž druhému spoluzakladateli Fleetwood Mac, Peteru Greenovi a rané tvorbě této kapely, která se hluboce vepsala do dějin populární hudby.

Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac

1 385 Kč
Complete Piano Concertos
Výjmečná Zimermanova interpretace Beethovenových klavírních koncertů, vydaná k 250. výročí Beethovenova narození.

Complete Piano Concertos

836 Kč
Conspiracy of One
Conspiracy of One je šesté studiové album americké punk rockové skupiny The Offspring.

Conspiracy of One

548 Kč
Curtain Of The Moon
Zpěvačka, songwriterka a kytaristka Moonshye tvoří žánrově neuchopitelnou hudbu s prvky folku a world music. Pro její písně je charakteristická rozmanitost hlasového výrazu a atmosféry písní s poetickými texty.

Curtain Of The Moon

269 Kč
Černej kůň
Brněnský Maniak se na nové desce spojil s legendou tuzemského hip hopu. Vřele přijaté album nabízí čtrnáct tracků, v nichž hostují třeba Maniakův label kolega a Andělem čerstvě oceněný zpěvák 7krát3, legendární PSH, slovenský Dame nebo veterán Indy.

Černej kůň

287 Kč
Daddy's Home
Annie Erin Clark, známá jako St. Vincent je americká zpěvačka a kytaristka.

Daddy's Home

593 Kč
Dangerous: The Double Album
Dangerous: The Double Album je druhé studiové album amerického country zpěváka Morgana Wallena. Dvojalbum vyšlo 8. ledna 2021 prostřednictvím Big Loud Records a Republic Records na CD, vinylu a digitálním stahování.

Dangerous: The Double Album

377 Kč
Dawn Of Chromatica
Dawn of Chromatica je třetí remixové album americké zpěvačky a skladatelky Lady Gaga, které vyšlo 3. září 2021 prostřednictvím společností Streamline a Interscope Records. Skládá se z remixů písní z jejího šestého studiového alba Chromatica.

Dawn Of Chromatica

350 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 893 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 .. 90 > >>