Nejprodávanější tituly v roce 2021
nápoje

Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
nápoje
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Výroba vína u malovinařů - 14%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
nápoje

Výroba vína u malovinařů

176 Kč
151 Kč
Pálíme ovoce - 11%
Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii.
nápoje

Pálíme ovoce

278 Kč
247 Kč
Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
nápoje
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Vše, co by měl vědět každý milovník piva - 11%
Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda.
nápoje

Vše, co by měl vědět každý milovník piva

152 Kč
135 Kč
Zápisník milovníka vína - 11%
Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína?
nápoje

Zápisník milovníka vína

206 Kč
183 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
nápoje
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
nápoje
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Příprava kvasu na výrobu slivovice - 11%
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce.
nápoje

Příprava kvasu na výrobu slivovice

313 Kč
278 Kč
Všechny čaje Číny - 11%
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
nápoje

Všechny čaje Číny

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>