Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
pro začínající čtenáře

Zlaté kouzlo - 20%
(1x)
Chcete, aby vaše dítě rádo četlo? Pomozte mu svět příběhů objevit společnou četbou a povídáním o knížkách edice "Učíme se číst", na jejíž přípravě se podíleli pedagogičtí odborníci.
pro začínající čtenáře

Zlaté kouzlo

149 Kč
119 Kč
Josífku, k noze! - 20%
To odpoledne měl Josífek na starost mladší sestru Haničku, a tak se rozhodl, že ji vezme s sebou na fotbalové hřiště. On si s kamarády zakope, Hanka bude fandit. V zápalu hry však na všechno zapomněl, a když byl konec, zjistil, že sestřička zmizela.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Josífku, k noze!

169 Kč
135 Kč
Čteme sami - genetická metoda – Jak se chtěl čaroděj stát kouzelníkem - 20%
Kvído se na prázdniny ani trochu netěší. Rodiče ho zapsali do prázdninové školy pro čaroděje a čarodějnice, kde se má učit, jak škodit lidem. Kvído však nechce být čaroděj, ale kouzelník jako jeho dědeček, a kouzly pomáhat. Kvídova spolužačka Frída si přeje to samé.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Čteme sami - genetická metoda – Jak se chtěl čaroděj stát kouzelníkem

169 Kč
135 Kč
Příběhy slunečních skřítků - 20%

Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Poblíž Slunce je základna, na které bydlí sluneční skřítci. Je plná úžasných vynálezů a také superrychlých raket.

pro začínající čtenáře
Ukázky

Příběhy slunečních skřítků

169 Kč
135 Kč
Veselé obrázkové čtení - 20%
Půvabná knížka malovaného čtení, kde jsou některá slova nahrazena obrázky, určená pro předškolní děti a začínající čtenáře. Texty jsou, jak je u autora dobrým zvykem, humorné, hravé, jazykově vytříbené a plné vlídnosti...
pro začínající čtenáře
Ukázky

Veselé obrázkové čtení

99 Kč
79 Kč
Čteme s radostí – Dobrodružství s kouzelnými zvířaty - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
pro začínající čtenáře
Ukázky

Čteme s radostí – Dobrodružství s kouzelnými zvířaty

179 Kč
143 Kč
Čteme sami – genetická metoda - Ovečka Nina a jiné pohádky - 20%
Přečtěte si veselé pohádky o zvířátkách. Dozvíte se, jak se ovečka Nina nestačila divit, když farmář ostříhal její mamince všechnu vlnu, nebo poznáte zvědavého lišáka Maxe, který strkal čenich tam, kam neměl.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Čteme sami – genetická metoda - Ovečka Nina a jiné pohádky

149 Kč
119 Kč
Domácí zvířátka - 20%
Malá Rozárka si s babičkou ráda vypráví a čte o domácích zvířátkách.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Domácí zvířátka

186 Kč
149 Kč
Začínáme číst - Hurvínek a kouzelné muzeum - 20%
Generace dětí mu neřekly a neřeknou jinak než Hurvajz. Desetiletého klučinu s prořízlou pusou, blonďatou kšticí a odstávajícíma ušima znají jako dobrosrdečného rošťáka, který se ze všeho vždycky dobře vymluví. Tentokrát jej však čeká dobrodružství, o jakém se mu dosud ani nesnilo, a bude muset prokázat, že je nejen upovídaný, ale i odvážný.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Začínáme číst - Hurvínek a kouzelné muzeum

89 Kč
71 Kč
Čarodějnice Bordelína - 20%
Do poklidného lesa Bambručáku se jednoho dne nastěhuje čarodějnice Bordelína a začne pořádná mela! Téhle malé uličnici totiž nic v lese není po chuti. Ale protože přece není čarodějnicí jen tak pro nic za nic, brzy si vše přečaruje podle svého gusta.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Čarodějnice Bordelína

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>