Nejprodávanější tituly v roce 2021
starověk

Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
starověk
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Plavby do ráje - 11%
(1x)
Populárně–naučná kniha známého publicisty vychází z poznatků historiků, archeologů, antropologů, geografů a etnografů a za pomoci mnoha názorných příkladů ukazuje, jak už v prehistorických dobách putovali lidé mezi Amerikou, Evropou, Afrikou a Asií.
starověk

Plavby do ráje

358 Kč
318 Kč
Časopedie. Od dinosaurů po umělou inteligenci - 11%
Prozkoumejte historii světa prostřednictvím časových os – od historie dinosaurů až po vesmírné lety, nástup robotiky a umělou inteligenci. Kniha je doslova nabitá základními fakty i úžasnými detaily z historie planety Země.
starověk

Časopedie. Od dinosaurů po umělou inteligenci

539 Kč
479 Kč
Ave Caesar II - 20%
Po mezihře v roli správce hispánské provincie se Caesarovi povedl mistrný tah. Smířil dva odvěké soupeře, Pompeia a Crassa. Vzájemnou spoluprací s těmito na svou dobu nejmocnějšími muži Říma utvořil trojici napříště známou jako první triumvirát.
starověk
Ukázky

Ave Caesar II

159 Kč
127 Kč
Zajímavosti ze země pyramid - 11%
Dvojice autorů, mladých, ale už zkušených egyptologů, kteří se účastnili řady našich archeologických kampaní, přináší čtivou formou popis nejvýznamnějších staroegyptských památek a lokalit, provázený názornými pérovými kresbami i fotografiemi.
starověk

Zajímavosti ze země pyramid

396 Kč
352 Kč
Egypt. Theologie a zbožnost ranné civilizace - 11%
Kniha jednoho z nejvýznamnějších znalců staroegyptského náboženství ukazuje na základě původních textů vývoj egyptského pojetí zbožnosti.
starověk

Egypt. Theologie a zbožnost ranné civilizace

322 Kč
286 Kč
Poskytni králi výmluvná slova - 11%
3. svazek je komentovanou antologií primárních písemných pramenů korespondenční povahy, které se bezprostředně vztahují či vznikly v prostoru starověké Syropalestiny ve 3.-1. tisíciletí př. Kr.
starověk

Poskytni králi výmluvná slova

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4