Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2021
horory

Rej upírů
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
Berserk 4
Guts nemá štěstí - a zdá se, že nosí smůlu i všem okolo, jak se brzy přesvědčí i mazaný žoldák Ganbino, který jej vycvičil v boji.
horory

Berserk 4

269 Kč
Pytel kostí
(1x)
Ústřední postavou tohoto strhujícího románu je spisovatel Mike Noonan, který ztratil tragicky ženu a s ní i nenarozené dítě.
horory

Pytel kostí

441 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Prokletí Salemu
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
Děsivé historky 3
Co bys dělal, kdybys potkal ducha dívky, která se chce pomstít?
horory

Děsivé historky 3

233 Kč
Berserk 1
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Po stopách Jacka Rozparovače
(3x)
Hrůzu nahánějící hororový román, jehož příběh je inspirován vraždami Jacka Rozparovače, s neočekávaným vyvrcholením, z něhož tuhne krev v žilách…
horory

Po stopách Jacka Rozparovače

359 Kč
Berserk 3
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>