Nejprodávanější tituly v roce 2021
esoterika a astrologie

Zasvěcenci Plamene - 11%

Iniciační text hermetického filosofa Manlyho P. Halla (1901–1990). Věčný duchovní Plamen putuje od starověkých mystérií a egyptských zasvěcenců přes křesťanské oltáře, artušovské legendy a alchymistická laboratoria až do nitra každého z nás.

esoterika a astrologie

Zasvěcenci Plamene

152 Kč
135 Kč
Velký snář - 11%
Obnovené vydání Snáře, nejúspěšnější knihy Dagmar Kludské, známé kartářky a astroložky, v němž přichází ke čtenářům v roli vykladačky snů.
esoterika a astrologie

Velký snář

449 Kč
399 Kč
O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Osvobození od lpění - 11%
(1x)
Na počátku 12. století byl v Tibetu velký mistr Sačhen Künga Ňingpo obdařen vizí moudrosti bódhisattvy, který mu předal esenciální nauku obsahující čtyři verše:
esoterika a astrologie

Osvobození od lpění

261 Kč
232 Kč
Velká učebnice čarodějnictví a magie - 11%
Magie přitahuje stále více lidí po celém světě.
esoterika a astrologie

Velká učebnice čarodějnictví a magie

323 Kč
287 Kč
Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
Inteligence duše - 11%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

306 Kč
272 Kč
Posvátná geometrie - 11%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
esoterika a astrologie

Posvátná geometrie

203 Kč
180 Kč
Cesta šamana - 11%
(1x)
Dědictví starověkých šamanských tradic ožívá pod vedením kurander – žen zasvěcujících nás do tajemství síly, která je podstatou všeho a všech.
esoterika a astrologie
Ukázky

Cesta šamana

359 Kč
319 Kč
Moderní kurandera - 11%
Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho. Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.
esoterika a astrologie

Moderní kurandera

314 Kč
279 Kč
Kouzelné časy - 6%
(1x)

Povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku.

esoterika a astrologie

Kouzelné časy

195 Kč
183 Kč
Marcelka z hor 3 - 11%
Třetí pokračování rozhovorů s Marcelkou z hor přináší další odpovědi na otázky, které vyvstávají na cestě sebepoznání. „ Touha po poznání je v každé bytosti....
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 3

288 Kč
256 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Abramelinova magie - 11%
Lákavá okultní kniha známá po celém světě, jež pochází z edičního díla S. L. MacGregora Matherse. Tento Grimoire předkládá 3 knihy žida Abramelina.
esoterika a astrologie

Abramelinova magie

332 Kč
295 Kč
Ájurvéda - 11%
Základní kniha ájurvédy, psaná po západního čtenáře, přináší poznání jak díky vyladění stravy a každodenních rituálů dosáhnout fyzické, emocionální a spirituální rovnováhy.
esoterika a astrologie

Ájurvéda

359 Kč
319 Kč
Průvodce lucidním sněním - 20%
Lucidní snění (bdělý spánek) je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní, a to mu dá možnost ve snu se vědomě a bez omezení pohybovat. Většina lidí pokládá své sny za nedůležité, přestože dávné kultury a duchovní tradice sny vykládají či s nimi přímo pracují.
esoterika a astrologie
Ukázky

Průvodce lucidním sněním

209 Kč
167 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Magie - 11%
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
esoterika a astrologie

Magie

450 Kč
400 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 766 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 39 > >>