Nejprodávanější Kniha v roce 2021
záhady a otazníky

Nedamovský poltergeist - 11%
Autor čerpá z osobního kontaktu s paranormálním jevem, entitou zvanou poltergeist, na pozadí vztahů rodiny majitelky nemovitosti, kde se entita usadila na 6 dní v obci Nedamov u Dubí na Českolipsku,pár kilometrů od proslulého mystického hradu Houska.
záhady a otazníky

Nedamovský poltergeist

171 Kč
152 Kč
Největší skandály a aféry v českých dějinách - 11%
Některé skandály proniknou na veřejnost, jiné se daří tajit a stanou se později předmětem dohadů, ale vždy mají své hrdiny a oběti.
záhady a otazníky

Největší skandály a aféry v českých dějinách

251 Kč
223 Kč
Záhady bible - 11%
(1x)
Bible je nejčtenější kniha všech dob. Obsahuje také řadu záhad, protichůdných tvrzení nebo líčení událostí, které se dosud nedaří uspokojivě vysvětlit.
záhady a otazníky

Záhady bible

296 Kč
263 Kč
Záhady Orientu - 11%
(1x)
Známý autor ve své nové knize zavádí čtenáře především do Indie, Japonska, Číny a dalších orientálních zemí. Předkládá řadu zajímavých důkazů o mimozemských návštěvách nejen na úsvitu lidských dějin, ale i v současnosti.
záhady a otazníky

Záhady Orientu

206 Kč
183 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Tajemná historie hradů v Čechách a na Moravě - 11%
(1x)
Těžko nalezneme v našich zemích hrad, který by neskrýval nějakou tajemnou událost, která ovlivnila život tamních pánů. Odhalování těchto událostí je dobrodružnou výpravou nejen v našich dějinách, ale i v naší historické povaze.
záhady a otazníky

Tajemná historie hradů v Čechách a na Moravě

314 Kč
279 Kč
Za hranicemi biotroniky - 11%
Populárně vědecká publikace o záhadách a hraničních jevech vědy a intuice.
záhady a otazníky

Za hranicemi biotroniky

392 Kč
348 Kč
Obři aneb Mysterium počátků - 6%
(1x)
Stejně jako ve svých ostatních dílech, pátrá autor po tajemstvích, která provázejí lidský rod. Po proudu času se vydáme na cestu z doby kamenné až do časů Keltů a zjistíme, že se dějiny nemusely ani zdaleka odvíjet tak, jak nás učili ve škole.
záhady a otazníky

Obři aneb Mysterium počátků

229 Kč
215 Kč
Pojednání o upírech - 11%
Tato kniha je volným doplněním publikace Jaromíra Kozáka nahlédnutí za oponu smrti, která mapuje vývoj v poznání klinické smrti v Evropě za posledních 300 let...
záhady a otazníky

Pojednání o upírech

223 Kč
198 Kč
Popravy českých pánů - 11%
Bílá hora je jedním z černých míst na mapě české historie. V další z historických výprav do české minulosti nás Vladimír Liška zve k pátrání po rakvi s jedenácti hlavami staroměstských popravenců.
záhady a otazníky

Popravy českých pánů

169 Kč
150 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 71 položek
<< < 1 2 3 4