Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Peklo v duši - 20%
S touto knihou porozumíte lidem, kteří střídají nálady, číší nezřízenou aktivitou a doslova zaplavují své okolí megalomanskými plány.
osobní rozvoj
Ukázky

Peklo v duši

169 Kč
135 Kč
Sprint - 20%

Sprint je jedinečný pětidenní proces řešení náročných problémů. Je praktickým průvodcem při hledání odpovědí na klíčové podnikatelské otázky. Je určen týmům jakékoli velikosti, od malých podnikatelů, startupů až po podniky ze žebříčku Fortune 100.

osobní rozvoj
Ukázky

Sprint

269 Kč
215 Kč
Zahálka v práci aneb Rukověť pracovního simulantství - 20%
Kniha nabízí nové pohledy na subjektivitu, racionalitu i vyhýbání se práci a zaujme nejen vědecké pracovníky, nýbrž i studenty sociologie práce, teorie organizací či řízení lidských zdrojů.
Nepostradatelná analýza pracovního simulantství.
osobní rozvoj
Ukázky

Zahálka v práci aneb Rukověť pracovního simulantství

174 Kč
139 Kč
Život jsi ty - 20%
Tato kniha vám odpoví na otázku, jaká je naše skutečná podstata. Po jejím přečtení budete vědět, kdo doopravdy jste. Zjistíte, že láska k sobě je jediný bezpečný přístav ve vodách fyzické reality.
osobní rozvoj
Ukázky

Život jsi ty

180 Kč
144 Kč
3IN Intuice Instinkt Inspirace - 20%
(5x)
Autobiograficky fiktivní příběh cesty vedoucí od nepochopení k poznání, od nevědomosti k moudrosti, jež v neustálém tepu srdce vlila do života hlubokou důvěru v intuici, instinkt a inspiraci.

UKÁZKA KE STAŽENÍ JE TŘETINA E-KNIHY.
osobní rozvoj
Ukázky

3IN Intuice Instinkt Inspirace

168 Kč
134 Kč
Jak být chudým - 20%
Celoživotní nuzák, George Mikes, nás učí chudobě s elegancí, nadšením a vtipem.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být chudým

121 Kč
97 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů - 20%
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech!Pro manažery nebo zaměstnance oddělení lidských zdrojů je klíčové umět posoudit schopnosti spoluupracovníků, odhadnout, jakým způsobem přemýšlejí a pracují.
osobní rozvoj
Ukázky

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

280 Kč
224 Kč
Moderní lektor - 20%
Atraktivní a čtivý průvodce zahrnuje celý komplex základů lektorské činnosti. Výklad je doplněn řadou tipů, obrázků a úkolů. Díky přehledné struktuře a navigačním ikonám se budete v textu skvěle orientovat. Zájemce o certifikaci připraví na zkoušky.
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní lektor

246 Kč
197 Kč
Terapie chaosem - 20%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
osobní rozvoj
Ukázky

Terapie chaosem

147 Kč
118 Kč
Zbavte se nepořádku jednou provždy - 20%

Odhalte tajemství jednoduchého, ale zcela spolehlivého principu, díky kterému už nikdy nebudete muset uklízet více než 10 minut denně! Ať už žijete v podkrovní garsonce nebo luxusním sídle, s touto knížkou se zbavíte nepořádku.

osobní rozvoj
Ukázky

Zbavte se nepořádku jednou provždy

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 491 - 500 z 701 položek
<< < 1 .. 48 49 50 51 52 .. 71 > >>