Nejprodávanější hudba v roce 2021

Under The Pink
Reedice druhého alba Tori Amos, které původně vyšlo v roce 1994. V roce 2015 byla nahrávka zremasterována, nyní je k dispozici na růžovém vinylu.

Under The Pink

809 Kč
Unreleased
Album Cecilie Bartoli Unreleased obsahuje virtuózní koncertní áriei od Mozarta, Beethovena, Haydna a Myslivečka. Tyto notoricky známé náročné skladby napsali největší skladatelé klasické éry pro přední sopranistky své doby.

Unreleased

413 Kč
Vol. 4
(1x)
Luxusní box pěti LP obsahuje kromě nově remasterované verze původního alba i řadu bonusů, knihu, plakát skupiny i záznam kompletního koncertu z roku 1973 z turné k albu „Vol. 4“.

Vol. 4

2 969 Kč
WANGARATTA
Výjimečný koncert, natočený rozhlasovou stanicí ABC na prestižním jazzovém festivalu v australském městě Wangaratta, přináší niternou souhru tří hudebníků, kteří sice žijí na opačných stranách zeměkoule a mají za sebou v mnohém odlišné životní dráhy.

WANGARATTA

270 Kč
Way Down In The Rust Bucket
Neil Young je zásadní postava nejen americké rockové historie.

Way Down In The Rust Bucket

2 033 Kč
We Are (Deluxe)
WE ARE je album hudebníka a aktivisty Jona Batiste. WE ARE oslavuje černou americkou kulturu.

We Are (Deluxe)

305 Kč
What's Your Pleasure?
Jessie Ware je anglická zpěvačka. Narodila se v Queen Charlotte's Hospital v londýnském Hammersmithu

What's Your Pleasure?

350 Kč
Winter Tales
Shromáždění superhvězd a nových talentů ze světa Nové hudby se spojilo a vytvořilo opravdu nové a odlišné vánoční album, které představuje globální přístup k vánočním tématům.

Winter Tales

413 Kč
Záchytný bod
První sólové album Tomáše Suchého Záchytný bod nabízí třináct písní, které mají společný leitmotiv. Nenápadným a nepatetickým způsobem popisují bezpečný přístav, kam se vždycky můžete vrátit, ...

Záchytný bod

315 Kč
Zelená
Zelená je v poradí siedmy album Deža Ursinyho a v časovom poradí štvrtý z 80. rokov minulého storočia, kedy Dežova nahrávacia činnosť bola najintenzívnejšia.

Zelená

476 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 893 položek
<< < 1 .. 52 53 54 55 56 .. 90 > >>