Nejprodávanější tituly v roce 2021
psychologie pro každého

Psychologem svým dětem - 20%
Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychologem svým dětem

195 Kč
156 Kč
Skrytá autorita
(1x)
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie pro každého

Skrytá autorita

269 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
psychologie pro každého

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
psychologie pro každého
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
psychologie pro každého
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Umění milovat - 11%
Čtivý a oblíbený autor přináší duchovní a psycho-logické poznatky, které může ve svůj prospěch využít doslova každý z nás. Zkoumá mezilidské vztahy i lásku - muže a ženu, vztah k dětem a rodičům, a dokonce i lásku k vlasti a národu.
psychologie pro každého

Umění milovat

259 Kč
230 Kč
Zastav své myšlenky - 11%
Tato útlá knížka vystihuje podstatu mylných postojů, jež nám brání cítit se dobře, a zároveň vysvětluje, co je nutné pro pocit životního naplnění.
psychologie pro každého

Zastav své myšlenky

142 Kč
126 Kč
Život na hraně
(1x)
Všichni žijeme „na hraně“. Kdykoliv se můžeme dostat na tu horší stranu. Autor ukazuje cestu, jak se dostat zpátky – nahoru, jak prožít kvalitní život. Kniha může působit jako lék v těžkých chvílích „za hranou“.
psychologie pro každého

Život na hraně

72 Kč
Co dělat, když se nedaří - 11%
V knize najdete podrobný praktický návod, jak žít spokojeně, s rozmanitými cvičeními i příklady ze života.
psychologie pro každého

Co dělat, když se nedaří

331 Kč
294 Kč
Grafologie pro zdraví, sex a vztahy - 11%
Revoluční využití grafologie v léčení těla a duše člověka. Každý člověk se během života dopouští chyb, zažívá neúspěchy, trápení... Logicky pak hledá východiska a odpovědi na otázky „proč se mi to děje a co s tím mohu udělat?“
psychologie pro každého

Grafologie pro zdraví, sex a vztahy

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 565 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 > >>