Nejprodávanější knihy v roce 2021
leporela

Veselé Vánoce - 11%
Dvanáctistránkové leporelo o Krtkových Vánocích – o chytání kapra, pečení cukroví, zdobení vánočního stromku, balení dárků, zpívání koled a štědrovečerní večeři.
leporela

Veselé Vánoce

134 Kč
119 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
leporela

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
leporela

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat známé předměty. Prohlížejte a objevujte!
leporela

Moje první slova

62 Kč
55 Kč
Objevujeme svět! Roční období - 11%
Poznávej roční období a pojmenuj vše, co během nich můžeš vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Roční období

224 Kč
199 Kč
Kontrastní leporelo: Dopravní prostředky - 11%
Děti těsně po narození vnímají zejména ostré kontrasty světlých a tmavých ploch, které upoutají jejich pozornost.
leporela

Kontrastní leporelo: Dopravní prostředky

89 Kč
79 Kč
Moje první klasická hudba - 11%
Milujete hudbu a chcete svou vášeň předat i svým dětem? To je dobře. Hudba je téměř jako kouzlo dokáže člověka přenést do nejrůznějších světů a způsobovat v těle veselé i smutné pocity.
leporela

Moje první klasická hudba

269 Kč
239 Kč
O veliké řepě - 11%
Pohádka O veliké řepě patří k nejznámějším a nejoblíbenějším pohádkám pro nejmenší. Děti si ji snadno zapamatují a i ti nejmenší si ji mohou zahrát. Leporelo doplňují krásné ilustrace Antonína Šplíchala. Pro děti od tří let.
leporela

O veliké řepě

71 Kč
63 Kč
Objevujeme svět! Hudba - 11%
Poznávej hudební nástroje a užij si spoustu zábavy při objevování nových věcí. Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Hudba

224 Kč
199 Kč
Co se děje po celý rok - 11%
Jaro, léto, podzim a zima – Anne Suessová shrnula ve své nádherně ilustrované knize o čtyřech ročních obdobích dění v průběhu celého roku.
leporela

Co se děje po celý rok

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 611 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 62 > >>