Nejprodávanější tituly v roce 2021
móda

Kreslení módy - Průvodce módního návrháře
Základy kreslení módy od slavného a oblíbeného kreslíře Christophera Harta.
móda

Kreslení módy - Průvodce módního návrháře

296 Kč
Móda a odívání v husitské době
Jak se oblékali naši předci v době husitských válek, jak si vyrobit oděv, podrobné návody s detailními fotografiemi a nákresy pro reenactory či divadelní a filmové kostýmní výtvarníky.
móda

Móda a odívání v husitské době

350 Kč
Vláda módy
V našich šatnících se vedle kabátu a džín skrývá také environmentální katastrofa.
móda
Ukázky

Vláda módy

323 Kč
Slow fashion
Slow fashion: Módní revoluce sleduje příběh mladé fashion bloggerky, která se vydala na cestu od spotřební, nekvalitní módy k budování více uvědomělého šatníku.
móda

Slow fashion

341 Kč
Módní kmeny
Jedinečná publikace přináší přehled módních směrů a stylů mladých lidí za uplynulých sto let.
móda

Módní kmeny

359 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
móda

Móda má duši

296 Kč
Il Boemo - Průvodce po životě a díle Josefa Myslivečka
Josef Mysliveček (1737–1781), syn pražského mlynáře, se díky svému nadání stal jedním z nejpopulárnějších skladatelů vážné opery v druhé polovině osmnáctého století. Dosáhl oslnivých úspěchů v Itálii a ovlivnil mladého W. A. Mozarta, s nímž se několik let přátelil.
móda
Ukázky

Il Boemo - Průvodce po životě a díle Josefa Myslivečka

199 Kč
Vikingské copy a copánky
Úchvatné, něžné, romantické, hravé, svůdné a zejména trendy copy, copánky, drdoly, vlny a vlnky.
móda

Vikingské copy a copánky

269 Kč
Drdoly za 5 minut
Líbí se vám nápadité účesy z vlasů stočených do drdolů? Pak si určitě oblíbíte tuto knížku. S její pomocí se naučíte krok za krokem vytvářet originální účesy, a zabere vám to jen pár minut. Nápadité kreace se vám jistě zalíbí a zamilujete si je, podobně jako miliony žen na celém světě.
móda

Drdoly za 5 minut

71 Kč
Oldřich Rosenbaum / Oldric Royce
Kniha sleduje nevšední příběh předního pražského krejčího, couturiéra a oděvního designéra Oldřicha (Ulricha) Rosenbauma (1896–1991), který vytvářel více než sedmdesát let elegantní a vysoce aktuální módní styl oděvů pro zámožné klientky.
móda

Oldřich Rosenbaum / Oldric Royce

792 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>