Nejprodávanější Kniha v roce 2021
botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Kaktusy a sukulenty v praxi - 11%
Kaktusy a sukulenty se staly neodmyslitelnou součástí domácností 21. století – najdeme je na parapetech téměř každého domu, bytu nebo kanceláře.
botanika

Kaktusy a sukulenty v praxi

449 Kč
399 Kč
Koření a jeho užití - 11%
Užitkové rostliny poskytovaly člověku nejen nezbytnou potravu, ale také oděv, důležitá léčiva i nejrůznější pochutiny, jako na příklad koření. Druhy koření uváděné v této knize, skvěle ilustrované akademickou malířkou Zdeňkou Krejčovou.
botanika

Koření a jeho užití

449 Kč
399 Kč
Stromy – Jejich kouzlo a tajemství - 11%
Vydej se s námi do lesa a pronikni do tajuplného světa stromů!
botanika

Stromy – Jejich kouzlo a tajemství

251 Kč
223 Kč
Bylinky pro děti a maminky 2 - 11%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
botanika

Bylinky pro děti a maminky 2

404 Kč
359 Kč
Etymologie XVII / Etymologiae XVII - 11%
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie vědění, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Sedmnáctou knihu své encyklopedie věnoval Isidor rostlinné říši.
botanika

Etymologie XVII / Etymologiae XVII

349 Kč
310 Kč
Keře - 11%
Publikace obsahuje především základní autochtonní a běžně pěstované taxony, ale i méně publikované taxony, které se teprve rozšiřují do kultury.
botanika

Keře

446 Kč
396 Kč
Zrádní dvojníci jedlých hub - 11%
Publikace se zabývá nejčastějšími možnými záměnami jedlých hub s jejich nepoživatelnými dvojníky, mnohdy velmi nebezpečnými.
botanika

Zrádní dvojníci jedlých hub

198 Kč
176 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
botanika

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Choroby a škůdci orchidejí
V této užitečné příručce jsou popsány nejčastěji pěstované druhy orchidejí a jejich konkrétní nároky, autorky se ale podrobně zaměřují na symptomy, které se mohou vyskytnout při nedostatečné výživě, nevhodném způsobu pěstování, po napadení škůdci.
botanika

Choroby a škůdci orchidejí

80 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 91 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>