Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
pedagogika

Formativní hodnocení ve výuce - 11%
Publikace se zabývá formativním hodnocením ve škole. Teorie je doplněna ukázkami s konkrétními nástroji a technikami formativního hodnocení, příklady z praxe a autentickými výroky učitelů a žáků.
pedagogika

Formativní hodnocení ve výuce

305 Kč
271 Kč
Hry pro rozvíjení sociálních dovedností - 11%
Každý chceme mít kamarády. K tomu, abychom si je dokázali najít a udržet, potřebujeme umět spoustu důležitých věcí – naslouchat, dělit se, pomáhat, soucítit, nesoutěžit, ale spolupracovat…
pedagogika

Hry pro rozvíjení sociálních dovedností

269 Kč
239 Kč
Montessori doma 6 - 9 let - 11%
Sympatický Montessori rádce rodičům dětí od šesti do devíti let. Ideální pro snadné proniknutí do tohoto alternativního pedagogického směru.
pedagogika

Montessori doma 6 - 9 let

71 Kč
63 Kč
Třída plná barev - 11%
Kniha aktivit pro MŠ zaměřená na celý školní rok nabízí pedagožkám a pedagogům mateřských škol pestrou škálu různých aktivit: povídání, básničky, výtvarné a pohybové činnosti, hudební chvilky, konkrétní odkazy na dětskou literaturu a pohádky atd.
pedagogika

Třída plná barev

224 Kč
199 Kč
Ahoj socho - 11%
Pestrá kniha plná fotografií a kreseb je založena na objevování, poučení i spolupráci dětí a rodičů. Čtenáři se v ní setkají s různými podobami sochy a pomníku od kamenných a bronzových figur po díla, která umělci tvoří vlastním tělem atd.
pedagogika

Ahoj socho

342 Kč
304 Kč
Techniky osobnostního rozvoje a duševní hygieny učitele - 11%
Nároky na pedagogickou profesi stále vzrůstají, zvyšuje se počet žáků a studentů se specifickými vzdělávacími potřebami, stoupá pedagogická odbornost řady rodičů a jejich zájem o spolupráci se školou.
pedagogika

Techniky osobnostního rozvoje a duševní hygieny učitele

314 Kč
279 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 11%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
pedagogika

Metody pedagogického výzkumu

359 Kč
319 Kč
Škola jako místo radosti z přemýšlení o jazyce - 11%
Záměrem autorů knihy je vzbudit u čtenářů zájem o poznávání jazyka a přemýšlení o tom, jak jazyk formuje naše životy. Kniha je adresována hlavně pedagogům, současným a budoucím učitelům (nejen) českého jazyka.
pedagogika

Škola jako místo radosti z přemýšlení o jazyce

224 Kč
199 Kč
Montessori školka - 11%
Montessori pedagogika se mezi rodiče stále více šíří. Vzniká stále více mateřských škol, které mají v názvu montessori.
pedagogika

Montessori školka

89 Kč
79 Kč
První učitel - 11%
Kniha nabízí podněty jak pro další pedagogický výzkum, tak i pro zájemce z řad ředitelů i učitelů, kteří chtějí přemýšlet o tom, jak svoji práci ve škole dále rozvíjet.
pedagogika

První učitel

262 Kč
233 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 109 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>