Nejprodávanější hudba v roce 2021
jazz a blues

Blues Before Breakfast
Album česko-amerického tria Dobré ráno blues band přináší tradiční klasické akustické blues, které má své kořeny v povodí řeky Mississippi.
jazz a blues

Blues Before Breakfast

225 Kč
Rodinná kronika
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.
jazz a blues

Rodinná kronika

224 Kč
Better Than Home
Better Than Home je sedmé sólové studiové album americké zpěvačky a skladatelky Beth Hart.
jazz a blues

Better Than Home

386 Kč
Ježkárny
"ísničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha.
jazz a blues

Ježkárny

296 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
jazz a blues

Lipa 68

314 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
jazz a blues

Energit/Piknik

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
jazz a blues

Elida

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5