Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
výchova a rodina

Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
výchova a rodina
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Školka - 20%
(1x)
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
výchova a rodina

Školka

135 Kč
108 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
výchova a rodina
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
výchova a rodina
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

výchova a rodina
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
Mámo, už to zvládnu samo! - 20%
Samostatné, sebevědomé, spokojené. Je to báječný pocit, když vidíte, že vaše dítě je schopné zvládat životní situace, navazovat vztahy, překonávat překážky, zažívat úspěch, rozvíjet svůj talent, samostatně se rozhodovat, nebýt závislé na čemkoli a na komkoli, užívat si svůj život, žít šťastně a spokojeně.
výchova a rodina
Ukázky

Mámo, už to zvládnu samo!

99 Kč
79 Kč
Matky, synové a milenky - 20%
Tato kniha již déle než patnáct let pomáhá mužům pochopit, jak je jejich vztahový život ovlivněn jejich matkou, v dobrém i ve zlém. Mnoho mužů díky ní dokázalo překonat staré vzorce a nahradit je novými, funkčnějšími.
výchova a rodina
Ukázky

Matky, synové a milenky

314 Kč
251 Kč
Hlavu vzhůru, chlap(c)i! - 20%
Tato kniha je pro všechny muže, kteří nepřestávají hledat, PROČ a JAK být správným mužem, manželem a otcem.
výchova a rodina
Ukázky

Hlavu vzhůru, chlap(c)i!

212 Kč
170 Kč
Psychický vývoj dítěte a výchova - 20%
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
výchova a rodina
Ukázky

Psychický vývoj dítěte a výchova

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>