Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
učebnice

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník - 20%
Tento anglicko-český a česko-anglický fotbalový slovník je praktická a jednoduchá pomůcka určená pro všechny uživatele se zájmem o terminologii z oblasti fotbalu, sportu a dalších souvisejících oborů. Slovník obsahuje téměř 4 000 hesel.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník

99 Kč
79 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Basic Czech I. - 20%
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
učebnice
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
216 Kč
Angličtina Business English - 20%
Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete!
učebnice
Ukázky

Angličtina Business English

203 Kč
162 Kč
Cvičebnice španělské gramatiky - 20%
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíce prostoru je věnováno slovesu a slovesným tvarům.
učebnice
Ukázky

Cvičebnice španělské gramatiky

339 Kč
271 Kč
Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehledná cvičení ze středoškolského českého jazyka „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice
Ukázky

Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník - 20%
(3x)
Slovník přináší aktuální lékařské termíny a slovní spojení. Heslář zahrnuje v obou částech více než 53.000 termínů. Nepostradatelný pro každého, kdo chce překládat odborné texty z/do angličtiny.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník

290 Kč
232 Kč
Pravidla českého pravopisu - 20%
Námi předkládaná Pravidla českého pravopisu vychází vstříc každodennímu užívání. Tvoří přehledný a srozumitelný výklad pravopisných pravidel a tvarosloví s kompletním zapracováním Dodatku zveřejněného v roce 1994 MŠMT ČR.
učebnice
Ukázky

Pravidla českého pravopisu

99 Kč
79 Kč
Talking Medicine - 20%
(1x)
Učebnice je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a jejím hlavním cílem je pomoci jim komunikovat s českými pacienty a snáze se pohybovat v českém nemocničním prostředí.
učebnice
Ukázky

Talking Medicine

220 Kč
176 Kč
Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
učebnice
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 411 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 42 > >>