Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
česká

Majonéza k snídani
(1x)

Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku.

česká
Ukázky

Majonéza k snídani

279 Kč
Odvaha ke svobodě
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
česká
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
Manželské zrcadlo - 30%
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
česká
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
139 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Chaloupky - 30%
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
česká
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
139 Kč
Dryák
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.
česká
Ukázky

Dryák

248 Kč
Povídky a jedna báseň
(5x)
Moje třetí knížka povídek vás má svým názvem oklamat, že se jedná o skvělé čtení. Proto jsem jejího grafika ponoukl, aby spojka "a" byla na obálce nenápadná. Pravda je, že obsahuje povídky různého ladění.
česká
Ukázky

Povídky a jedna báseň

212 Kč
Tyhle fragmenty
(2x)
Roční období se střídají a životy běží. Povídková sbírka Biancy Bellové zachycuje fragmenty lidských osudů, jsou to výseky jednotlivých životních příběhů, v nichž jsou často ony osudy obsaženy vlastně kompletně.
česká
Ukázky

Tyhle fragmenty

229 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>