Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
cestopisy

Americký deník - 20%

Americký sen v podání českého youtubera Někteří o sluncem zalité Kalifornii jenom sní, jiní se tam rovnou vydají. Youtuber a cestovatel Michal Šopor patří do té druhé kategorie. Od doby, kdy se z rodné Karviné vydal do Los Angeles, uběhla řada let, takže život za oceánem důvěrně zná.

cestopisy
Ukázky

Americký deník

209 Kč
167 Kč
Pěšky z Paříže do Santiaga - 20%
Do Santiaga chodí kde kdo – ale nikdo ještě nešel z Paříže a způsobem, jakým tuto pouť pojali a absolvovali tihle dva kluci. Natož aby o tom napsal! Zatímco ostatní autoři a cestovatelé jsou obvykle zkušení, pečlivě připraveni a cestují single, tahle dvojice typu “Pat a Patachon” neměla žádné zkušenosti a hrubě podcenila přípravu.
cestopisy
Ukázky

Pěšky z Paříže do Santiaga

209 Kč
167 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

cestopisy
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Za džunglí je Lambaréné - 20%
Autor reportáže byl vedoucím studentské expedice, která 1. ledna 1968 vyrazila z Prahy na nákladní Tatře k Schweitzerově nemocnici v africkém Gabunu. Osm mužů si vzalo za cíl předat nemocnici v pralese zdravotnické zařízení a materiál.
cestopisy
Ukázky

Za džunglí je Lambaréné

249 Kč
199 Kč
Dotknout se hvězd - 20%
Každým nádechem v řídkém ledovém vzduchu jsem byl blíž k naplnění snu. Též smrti, která čekala jen na drobné zaváhání. Vnímal jsem vlastní křehkost, naprosté vyčerpání a zároveň silnou radost z bytí. Rok 2019 mým horským výpravám doopravdy přál.
cestopisy
Ukázky

Dotknout se hvězd

319 Kč
255 Kč
Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět - 20%
(2x)
Poznat Vietnam zblízka, uvidět a hlavně prožít, jaký je… Tato netradičně pojatá knížka není klasickým cestopisem seznamujícím s památkami daného místa.
cestopisy
Ukázky

Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět

139 Kč
111 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

cestopisy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Běž, řekla cesta - 20%
Proč jít do Santiaga? Kudy a jak? A co všechno vám může dojít cestou? Povzbuzující a inspirující čtení pro všechny, kteří šli, chystají se jít nebo o pouti zatím jen sní. A možná i pro ty, které to zatím ještě ani nenapadlo.
cestopisy
Ukázky

Běž, řekla cesta

209 Kč
167 Kč
Bílý Afričan - 20%
(1x)
Život jednoho obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků.
cestopisy
Ukázky

Bílý Afričan

249 Kč
199 Kč
Jakubův cestovní deník 3 - 20%
Po dvou pěších cestách z Mexika do Kanady se Jakub Čech v roce 2020 chystal na svou třetí dlouhou stezku v USA – Appalachian Trail. Jenže uskutečnění tohoto snu překazil příchod covidové pandemie.
cestopisy
Ukázky

Jakubův cestovní deník 3

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 125 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>