Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
cestování

Život naruby - 20%
Knížka vypráví autorčin osobní příběh plný zážitků, dobrodružství, lekcí, aha - momentů a sebepoznání. Ne nadarmo se říká: "Cestuj a najdi se tam, kde se ztratíš".
cestování
Ukázky

Život naruby

89 Kč
71 Kč
Benátky - 20%
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
cestování
Ukázky

Benátky

89 Kč
71 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie - 20%
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
cestování
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
158 Kč
Skrytá krása Čech - 20%
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
cestování
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
119 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
cestování
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Jižní Amerika - 20%
Kniha Petra Nazarova, nezávislého cestovatele, přibližuje čtenáři jeho putování napříč Jižní Amerikou pohledem člověka toužícího po poznání nového a neznámého, plnícího si svá dávná přání a cestovatelské sny.
cestování
Ukázky

Jižní Amerika

149 Kč
119 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 20%
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestování
Ukázky

Vúdú, zombie, karnevaly

198 Kč
158 Kč
Anglické listy - 20%
Čtenářsky přitažlivý „cestopis“ psaný s pochopením pro všednodenní život a kulturu. Nenucené přecházení od věcí trvalých k okamžitým dojmům, kombinace poučeného cestovatele s „naivním“ divákem. Doporučená školní četba.
cestování
Ukázky

Anglické listy

49 Kč
39 Kč
Kolem kolem Jižní Afriky - 20%
Je možné cestovat Afrikou na kole? A sám? Je to bezpečné? Co na to zdraví? Stojí to vůbec za to? Jak se k cyklistům chovají řidiči a obyčejní lidé? A jak zvířata? Odpovědí je tato kniha o tříměsíční cestě po jižní Africe, uskutečněné na podzim 2012.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Jižní Afriky

66 Kč
53 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
cestování
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Írán - 20%

Jeden den a jedna noc v Íránu přinesou tolik nečekaných zážitků, co doma celý měsíc. Ponořte se do cestopisu, jehož stránkami se vine jako tenká nit cesta za íránským mystériem – za trpaslíky nebo liliputány, kteří kdysi obývali poušť a dodnes prý někde tam na konci světa žijí.

cestování
Ukázky

Írán

249 Kč
199 Kč
Nový Zéland - 20%
Nový Zéland je zemí úchvatných přírodních scenérií. Vydejte se společně s autorem na výpravy po krásách obou jeho ostrovů. V publikaci je detailně popsáno 32 nejzajímavějších výprav do divoké přírody Zélandu.
cestování
Ukázky

Nový Zéland

139 Kč
111 Kč
Tančící medvědi - 20%
(1x)
V další knize Witolda Szabłowského najdete nezvyklý příběh posledních bulharských medvědářů a jejich cvičených medvědů, kterým sundali řetězy a učí je žít volně, bez drilu. Autor nachází paralelu mezi osudem zvířat a vývojem postkomunistických zemí.
cestování
Ukázky

Tančící medvědi

199 Kč
159 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
cestování
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Američané - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Američanů. Dočtete se podrobnosti z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje americká rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Američané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Číňané - 20%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Číňané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Irové - 20%
Ostrov jménem Irsko je pro nezasvěcené diplomatickým minovým polem. Tato publikace vám pomůže šarmantním Irům porozumět. Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Irové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Portugalci - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Portugalci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Rusové - 20%
Nový zábavný průvodce ruskou povahou popisuje odlehčenou formou současný ruský životní styl. Dozvíte se nejen to, jací Rusové skutečně jsou, proč milují davy, jak slaví svátky, proč se rádi napijí, jaký mají smysl pro humor...
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Rusové

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 202 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>