Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
kuchařky

Traditionelle tschechische Küche - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v němčině.
kuchařky

Traditionelle tschechische Küche

339 Kč
319 Kč
České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví - 6%
Autorka velké obrazové publikace poutavým vyprávěním čtenářům přibližuje prožívání vánočního času v dobách minulých i současných v oblastech, které dobře zná. Převážnou část knihy tvoří ne příliš obvyklé, ale tradiční recepty vyzkoušené generacemi.
kuchařky

České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví

338 Kč
318 Kč
Kuchařka na vandru!  1/2010 - 11%
Kuchařka "na vandru!" je kulinářským záznamem dobrodružné cesty Pobaltím - k estonským hranicím s Ruskem až na konec světa. Najdete v ní dojmy z výletu a fotografie, ale především recepty z celého regionu, a také z výletu do Helsinek.
kuchařky

Kuchařka na vandru! 1/2010

179 Kč
159 Kč
La Cuisine Tcheque - 11%
Recepty české kuchyně ve francouzštině.
kuchařky

La Cuisine Tcheque

89 Kč
79 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
kuchařky

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Chutě Evropy - 11%
(1x)
Cestopisná kuchařka Itálií, Francií, Rakouskem a Španělskem. Kdo by rád nepoznal cizí kraje s jejich velkolepou nabídkou chutí a vůní? Cestopisy vybranými zeměmi Evropy s návodem jak ochutnat místní speciality v teple domova.
kuchařky

Chutě Evropy

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 621 - 630 z 626 položek
<< < 1 .. 61 62 63