Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
děti a mládež

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem - 20%

Netradiční pohádkový příběh s laskavými ilustracemi oblíbené české výtvarnice Obr Buclík není jen tak obyčejný obr. Příliš nevyrostl, a možná i proto se rozhodl opustit ostatní obry a vydat se za dobrodružstvím.

děti a mládež
Ukázky

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem

199 Kč
159 Kč
Kamarádi ze záhrobí - 20%
Hrobové ticho? Nálada jako na funuse? Na tomhle hřbitově ani omylem! Smrtí zkrátka nic nekončí. Přátelství i nesváry jdou někdy až za hrob. Pro všechny nebojácné děti jsou tu velmi podivuhodné příběhy z útulného hřbitova v Malinově.
děti a mládež
Ukázky

Kamarádi ze záhrobí

175 Kč
140 Kč
Kde zní zpěv krkavců - 20%
Pohár trpělivosti Elfrydina bohatého otce přetekl. Po mnoha marných snahách vychovat z ní slušnou mladou dámu ji poslal do zapadlého výchovného ústavu pro nepřizpůsobivé dívky na Krkavčím vrchu. Však oni si tam s ní už poradí!
děti a mládež
Ukázky

Kde zní zpěv krkavců

179 Kč
143 Kč
Knížka pro zvídavé děti - 20%
Vydejte se s námi na výlet do minulých staletí. Budeme si povídat o tom, na co při vyučování nezbývá čas a na co v učebnicích nebývá místo. Víte, proč někdy nosívali lidé na hrady svoje peřiny? Proč se přesýpací hodiny často předcházely a kolik vážily první kapesní hodinky? Máte představu, co byla hrkavice a k čemu sloužil keser?
děti a mládež
Ukázky

Knížka pro zvídavé děti

199 Kč
159 Kč
Konec rodu Slavníkovců - 20%

Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem.

děti a mládež
Ukázky

Konec rodu Slavníkovců

129 Kč
103 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 20%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
děti a mládež
Ukázky

Kouzelná třída v muzeu

186 Kč
149 Kč
Kouzelný herbář skřítka Bolhoje - 20%
Lesní skřítkové jsou různí, mají všelijaké vlastnosti a návyky, trampoty, mnozí pilně pracují, ale někdy i lumpačí. A tak se mezi nimi najdou vzteklouni, bručouni, bázlivci, skrblíci, zvědavci či posměváčci.
děti a mládež
Ukázky

Kouzelný herbář skřítka Bolhoje

199 Kč
159 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
děti a mládež
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Les Souriceaux, Leur Premier Voyage - 4%
Celá ZOO je na nohou - atletické závody, které jsou největší událostí roku, vrcholí. Ale ouha, Zajíc, největší favorit závodu, tentokrát prohrává. Detektivní příběh pro malé čtenáře.
děti a mládež
Ukázky

Les Souriceaux, Leur Premier Voyage

99 Kč
95 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
děti a mládež
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 651 - 660 z 724 položek
<< < 1 .. 64 65 66 67 68 .. 73 > >>