Nejprodávanější tituly v roce 2021
humor

Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky
(2x)
Závěrečný díl úspěšné trilogie odstartované knihou Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky, která obdržela Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristickou knihu vydanou v roce 2015.
humor

Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky

266 Kč
Zubatá za krkem
Sbírka humoristických a hororových povídek z pera mistra tohoto žánru Miloslava Švandrlíka.
humor

Zubatá za krkem

224 Kč
Ďábel je taky jenom člověk
(2x)

Psychoterapeuta Jakoba Jakobiho navštíví nezvaný host. Chlapík se jmenuje Anton Auerbach, a nepřeje si nic menšího, než koupit Jakobovu duši. Ta má totiž od chvíle, co se Jakob setkal s Bohem, mimořádnou cenu. Pro koho? Pochopitelně pro ďábla.

humor

Ďábel je taky jenom člověk

315 Kč
Dědek na kole
Dědek na kole a další fejetony, kterých v knížce najdete rovných sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho neuráží.
humor

Dědek na kole

269 Kč
Povídky ke kávě II.
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul povídkové knihy „Jak přežít (v) manželství a zachovat si zdravý ženský rozum“ jasně napovídá, okolo čeho se její humorné texty tematicky točí.
humor
Ukázky

Povídky ke kávě II.

99 Kč
We Were a Handful
Půvabné vyprávění o dobrodružstvích pěti nezbedných chlapců z malého českého městečka, psané formou dětského deníku kupeckého synka Petra Bajzy.
humor

We Were a Handful

252 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
humor

Jako Čuk a Gek

179 Kč
S Ježíšem na pivě
Nejznámější český mystik, JUDr. Eduard Tomáš, předpověděl v novinovém rozhovoru brzký opětovný příchod Ježíše. Dílko je vlastně takovým malým životopisem člověka, o kterém je autor přesvědčen, že je skutečně tím Tomášovým Kristem.
humor

S Ježíšem na pivě

116 Kč
Záhada sardinky
Román Záhada sardinky je postmoderní koláží sešitou z absurdních nápadů opírajících se o trivialitu. Kdo by ji chtěl zastírat, skončí s Brežněvem a Thatcherovou nad červeným tlačítkem.
humor

Záhada sardinky

252 Kč
Zobrazuji 671 - 680 z 835 položek
<< < 1 .. 66 67 68 69 70 .. 84 > >>