Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
esoterika a astrologie

Rok 2012 aneb co nás čeká - 20%
Kniha nabádá ke změně myšlení a obsahuje i autentickou regresi do vývoje planety Země, kterou podstoupila Zdenka Blechová před pár lety.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rok 2012 aneb co nás čeká

269 Kč
215 Kč
Aktivní snění - 20%
Praktická kouzla pro umění žít „život svých snů“ Aktivní snění je cesta, jak být plně přítomen v tomto světě a zároveň udržovat trvalé spojení s jiným světem, se světem za světem, v němž najdeme hlubší logiku a smysl svého života.
esoterika a astrologie
Ukázky

Aktivní snění

290 Kč
232 Kč
Munay-ki a moudrost Inků - 20%
Cesta lásky, harmonie a krásy Munay-ki a tradiční andská moudrost – průvodce novými transformačními rituály Trápí vás stará zranění, blokády a traumata z minulosti?
esoterika a astrologie
Ukázky

Munay-ki a moudrost Inků

245 Kč
196 Kč
Tantrická transformace - 20%
Setkání lásky a meditace V této knize promluv nás mistr Osho zavádí do mystického světa tantry a poskytuje velmi detailní mapu odhalující nitro muže a ženy.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tantrická transformace

189 Kč
151 Kč
Přechodové rituály - 20%
Autor mnoha bestsellerů Alberto Villoldo sdílením vlastní zkušenosti, hledáním v mytologiích rozličných kultur a rozšířením svého zkoumání na pole neurobiologie ukazuje čtenářům, jaký mohou mít z těchto posvátných praktik užitek.
esoterika a astrologie
Ukázky

Přechodové rituály

215 Kč
172 Kč
Inteligence duše - 20%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

180 Kč
144 Kč
Jak se spřátelit s konflikty - 20%
Spřátelit se s konfliktem – to je ale nápad! Autor Joe Goodbread pomohl zvládnout konflikty stovkám lidí – počínaje každodenními rodinnými a sousedskými spory až po konflikt v Severním Irsku.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jak se spřátelit s konflikty

160 Kč
128 Kč
Ticho a klid - 20%
Kniha Ticho a klid je syntezí energetické medicíny těla a mysli, nejmodernější vědy a velmi vyspělé práce s tělem. Zkoumá tělo jako projev a prostředek k vývoji vědomí prostřednictvím kraniosakrální terapie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Ticho a klid

235 Kč
188 Kč
Zázraky se dějí - 20%
Bohatá sbírka působivých a moudrých příběhů z praxe uznávaného regresního terapeuta, tentokrát ve spolupráci s dcerou, Amy E. Weissovou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zázraky se dějí

254 Kč
203 Kč
Moje duchovní cesta a channeling - 20%
Zdeňka Blechová je úspěšná spisovatelka, která nyní vydává ve svém nakladatelství svoji autobiografii duchovní cesty. Tato kniha vás seznámí s tím, jak je možné dojít k poznání trpělivostí a pílí.
esoterika a astrologie
Ukázky

Moje duchovní cesta a channeling

330 Kč
264 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 176 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>