Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2021
kariéra

Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách
Publikace je určena především manažerům, obchodníkům, lektorům a všem, kteří pravidelně nebo příležitostně hovoří před publikem, něco prezentují či přednášejí, zároveň však poskytne zajímavé a hodnotné informace celé široké veřejnosti.
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách

134 Kč
Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
kariéra

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
7 tajemství odpovědného vedení lidí - 11%
Přečetli jste již řadu knih, které radí, jak řídit lidi pomocí zavedení jasných metod, jak je motivovat a inspirovat, ale váš tým či firma stále neprosperuje?
kariéra

7 tajemství odpovědného vedení lidí

269 Kč
239 Kč
Rozvoj obchodních a vyjednávacích dovedností - 11%
Kniha je jedinečná svým komplexním pohledem na problematiku obchodu a obchodního jednání.
kariéra

Rozvoj obchodních a vyjednávacích dovedností

269 Kč
239 Kč
Jak správně řídit projekty - 11%
Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení.
kariéra

Jak správně řídit projekty

296 Kč
263 Kč
Vedení na vyšší úrovni - 11%
V tomto kompletně aktualizovaném vydání knihy Vedení na vyšší úrovni Blanchard a jeho kolegové shrnuli veškeré svoje poznatky o špičkovém řízení, včetně zbrusu nových kapitol o budování důvěry, spolupráci, mentoringu a organizačním leadershipu.
kariéra

Vedení na vyšší úrovni

404 Kč
359 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 114 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>