Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
medicína

Hovory s doktory II - 20%
Barbara Nesvadbová a Jakub Knězů, autoři úspěšné knihy Hovory s doktory, oslovili dalších dvanáct předních českých lékařů, se kterými mluví nejen o jejich práci, ale i o víře, životě, odpovědnosti…
medicína
Ukázky

Hovory s doktory II

209 Kč
167 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 20%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
medicína
Ukázky

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

284 Kč
227 Kč
Co je nového v psychologii - 20%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

160 Kč
128 Kč
Dějiny psychologie - 20%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína
Ukázky

Dějiny psychologie

424 Kč
339 Kč
Jemný porod, jemné mateřství - 20%
Kniha Jemný porod, jemné mateřství stojí na pečlivém výzkumu, je prodchnuta hlubokou lidskostí a napsána kultivovaným jazykem.
medicína
Ukázky

Jemný porod, jemné mateřství

290 Kč
232 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
medicína
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
Bipolární afektivní porucha - 20%
Publikace poslouží především těm, jimž na našem trhu chybí česky psaná, odborná, moderní a komplexní publikace o bipolární afektivní poruše, která je laické veřejnosti známa i pod starším názvem maniodepresivní porucha.
medicína
Ukázky

Bipolární afektivní porucha

356 Kč
285 Kč
Sociologie medicíny a zdravotnictví - 20%
Kniha poskytuje základy sociologického chápání zdravotnických problémů. Autorka se zabývá sociálními důsledky nemoci, chronických i duševních stavů, problematikou umírání a smrti.
medicína
Ukázky

Sociologie medicíny a zdravotnictví

186 Kč
149 Kč
Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů - 20%
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
medicína
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 554 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 56 > >>